Gregor Bernadett saját műsort akar!
Címlap / Showbiznisz / Gregor Bernadett saját műsort akar!

Gregor Bernadett saját műsort akar!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A mostanság botrányai miatt hangos színésznő megunta, hogy mindig csak őt kérdezgetik. Gregor Bernadett a Tabu Tv riporterének elmondta, hogy már természetéből adódóan is szívesen kérdezgetné az embereket, akár egy saját műsor keretein belül is. Berni azért minden nap nem ülne egy tévé stúdióban, és a színházat sem hagyná ott egy tévétársaság kedvéért, de egy, a Frizbihez hasonló műsor vezetését biztosan szívesen elvállalná. 

"Ha már olyan sokan vették a színészek közül a bátorságot, hogy ezt megpróbálják, akkor megpróbálnám én is!" - meséli a tabutv.hu riporterének Gregor Bernadett, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel műsor felvételén találkoztunk. A színésznő nem kisebb dologra vállalkozna ugyanis, mint arra, hogy saját beszélgetős műsort vezessen.

Az elmúlt időszakban leginkább arról hallhattunk, hogy Gregor Bernadettnek megszűnt a közalkalmazotti jogviszonya abban a színházban, ahol eddig tevékenykedett. Sokan azt találgatták, hogy ez mekkora anyagi problémát okoz neki, de Ő erre nem is gondol. "Azt mondtam pont a Frizbiben, hogy a képernyő nem hiányzik. Minden nap nem csinálnám valószínűleg, de azt hiszem én is szívesen beszélgetnék emberekkel!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Gregor.

"Engem alapvetően az emberek érdekelnek. Olyan jó lenne, ha már nem engem kérdezgetnének, hanem én is kérdezgethetnék másokat. Azt gondolom, hogy én tényleg kíváncsi vagyok. Majd meglátjuk, hogy ebből lesz-e valami, vagy nem?" - osztotta meg a tabutv.hu videójában Gregor Bernadett.




Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2473 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x