Brasch Bence: Szabad-e locsolni?
Címlap / Showbiznisz / Brasch Bence: Szabad-e locsolni?

Brasch Bence: Szabad-e locsolni?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

A Csillag Születik fiatal énekes titánja is lelkesen készül a húsvétra. Már tanulja a verseket, válogatja az illatos kölniket, és tervezi a locsoló útvonalat. Brasch Bence vidéki fiú lévén hagyománynak tekinti, hogy évről-évre húsvét hétfőn nyakába veszi a várost, és hímes tojásért cserébe locsolja a rég nem látott rokonokat, és a családtagokat. 

"Régen anyukám nyomtatott ki nekem verseket, és voltak olyan időszakaim is, amikor tanultam meg hosszabb és frappánsabb verseket is. Most nem jut eszembe egy sem, de vannak ilyen karakteres versek!" - meséli a tabutv.hu riporterének Brasch Bence, aki a zöld erdőben jártam kezdetű klasszikust idézte a riportban.

A fiatal énekes fiú vidékről, egy középes nagyságú városból származik, ezért náluk a húsvét nagyobb hagyománnyal van ünnepelve, mint például egy nagyobb városban. "Emlékszem, hogy kiskoromban édesapám elvitt kocsival, és végigjártuk a rokonokat, de volt olyan is, hogy egy haverommal indultunk neki!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a Csillag Születikes srác.

"Mindig kiválasztottuk a legjobb kölnit, és azzal locsoltuk meg a hölgyeket! Azért szeretem a húsvétot, mert olyan emberekkel találkozom, akikkel mondjuk egész évben nem tudok találkozni." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Brasch Bence, aki a piros tojást is imádja!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2493 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x