Brasch Bence: Szabad-e locsolni?
Címlap / Showbiznisz / Brasch Bence: Szabad-e locsolni?

Brasch Bence: Szabad-e locsolni?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-23

A Csillag Születik fiatal énekes titánja is lelkesen készül a húsvétra. Már tanulja a verseket, válogatja az illatos kölniket, és tervezi a locsoló útvonalat. Brasch Bence vidéki fiú lévén hagyománynak tekinti, hogy évről-évre húsvét hétfőn nyakába veszi a várost, és hímes tojásért cserébe locsolja a rég nem látott rokonokat, és a családtagokat. 

 

Rendezvénynaptár
"Régen anyukám nyomtatott ki nekem verseket, és voltak olyan időszakaim is, amikor tanultam meg hosszabb és frappánsabb verseket is. Most nem jut eszembe egy sem, de vannak ilyen karakteres versek!" - meséli a tabutv.hu riporterének Brasch Bence, aki a zöld erdőben jártam kezdetű klasszikust idézte a riportban.

A fiatal énekes fiú vidékről, egy középes nagyságú városból származik, ezért náluk a húsvét nagyobb hagyománnyal van ünnepelve, mint például egy nagyobb városban. "Emlékszem, hogy kiskoromban édesapám elvitt kocsival, és végigjártuk a rokonokat, de volt olyan is, hogy egy haverommal indultunk neki!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a Csillag Születikes srác.

"Mindig kiválasztottuk a legjobb kölnit, és azzal locsoltuk meg a hölgyeket! Azért szeretem a húsvétot, mert olyan emberekkel találkozom, akikkel mondjuk egész évben nem tudok találkozni." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Brasch Bence, aki a piros tojást is imádja!
 
 
[ 2310 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x