Sebestyén Balázs új tévéműsort akar!
Címlap / Showbiznisz / Sebestyén Balázs új tévéműsort akar!

Sebestyén Balázs új tévéműsort akar!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-29

Az RTL Klub műsorvezetőjének jelenleg nincs állandó műsora a csatornán, helyette a Class FM reggeli műsorát vezeti harmadmagával. Sebestyén Balázs már korábban beszélt arról, hogy az anyacsatornája a későbbiekben is számít majd rá, viszont Ő most ötleteket is ad nekik. Balázs a Tabu Tv riporterének elárulta, hogy nagyon szívesen vezetne egy, a Fábry Sándor Showderéhez hasonló hetente jelentkező late night show-t, amihez már kész koncepciója is van! 

Sebestyén Balázs szemétkosárban végezheti az egyik legnagyobb tévés, Friderikusz Sándor egyik nyilatkozata szerint. "Ezt mondta a Sándor?! Na most írok neki egy sms-t! Én értem, hogy ezt mire gondolja. Valószínűleg arra utalt, hogy ha az ember nem foglalkozik a szakmai továbbfejlődésével, akkor egy idő után kukába kerül. Van ebben valami: nyilván tovább kell lépni, csak az irányokat kell kitalálni!" - meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető, aki már ki is talált egy lehetséges irányt.

"Van hová fejlődni! Például egy late night show, az egy szakmai fejlődés szerintem. Nekem egyébként ez is a hosszú távú tervem, azt nagyon szeretném. A napi képernyős jelenlét is érdekel, meg szeretem, de hetente-kéthetente jelentkezni egy közvélemény formáló műsorral, az már jobban érdekel, mint a napi műsor" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Sebestyén Balázs.

A late night show fogalma egyébként nem ismeretlen hazánkban, hiszen ilyen jellegű produkciót készít többek közt Fábry Sándor és Hajdú Péter is. "Ha élőben csinálnám, akkor az már egy egészen más tematikát von maga után, mint a Fábry műsora. Ugyanolyat csinálni nincs értelme, hiszen abban Ő a legjobb. Én tudok másban a legjobb lenni, de azt máshogy kell megcsinálni!" - mondta el a tabutv.hu videójában Balázs.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2519 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x