Hien másfél éve csinos
Címlap / Showbiznisz / Hien másfél éve csinos

Hien másfél éve csinos

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-17

A Megasztár vietnami származású énekesnője egy új férfimagazin buliján mesélt arról, hogy hogyan választja meg a magára húzott ruhadarabokat, és hogy mennyire erősen sminkel. Hien elárulta, hogy nagyjából másfél éve öltözködik inkább csinosan, mint fiatalosan, de persze ez nem azt jelenti, hogy az iskola folyosóján magas sarkú cipőkben lépked. 

"Szeretem a koromnak megfelelő divatot. Na jó, néha azt mondják, hogy idősebbnek nézek ki, de azért nem megyek túlzásokba... Ilyen magas sarkút mondjuk nem szoktam suliba felvenni, ez csak ilyen alkalmi dolog. Ennek ellenére nagyon szeretek vásárolni! Vannak olyan kitöréseim, amikor nagyon sokat shoppingolok... például tavaly nyáron is!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Nguyen Thanh Hien, aki ennek ellenére már több hónapja nem rendezett nagyobb vásárlásokat.

Az énekes persze azt is hozzátette, hogy nem mindig öltözködött ennyire az aktuális trendek szerint. "A csinosabb Hien másfél éve alakult ki, de nem mindig így nézek ki! Lehet, hogy ha feltűnőbb ruhát veszek fel, akkor megnéznek a pasik, de nem biztos, hogy azért, hogy hú de jó... hanem, hogy hú de feltűnő! Buliba is szoktam lazábban öltözködni, csak akkor a fejemre fordítok több hangsúlyt: jobban sminkelek, vagy odafigyelek a hajamra!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hien, aki a videóban arról is beszámol, hogy az édesanyjával voltak-e már összetűzései a ruházkodás miatt.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3071 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x