Kustánczi Lia mezítláb verte meg celebtársait!
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia mezítláb verte meg celebtársait!

Kustánczi Lia mezítláb verte meg celebtársait!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Kustánczi Lia a vezess.hu internetes autóslap által szervezett autós futamon nagy főlénnyel győzte le celebtársait, Debreczeni Zitát, Adát, Serdült Orsit, Benkő Dánielt. Eddig egyedül Kiss Ádám humorista győzte le a modellt, mindösszesen 1 tized másodperccel!  

A modell-énekesnő mindenki legnagyobb meglepetésére, mikor beült a versenyutóba, levette a cipőit. Tapasztalatai szerint így jobban érzi a pedálokat és gyorsabban, biztosabban tud vezetni. Először többen rémülten figyelték, de a próbakör után mindenkit meggyőzött Lia a mezítláb vezetés előnyeiről.

Mint minden sztár résztvevő, Lia is egy Suzuki Splash-t vezetett a kakucsringi versenypályán. Már az első kanyarban is jól látszódott, hogy Lia nem kezdő, de ilyen fantasztikus eredményre még a szakértők sem gondoltak. A modell nemcsak a celebhölgyeket, hanem a szoknya- és autóbolond Bekő Dánielt is megverte.


"Imádom a kocsikat, a sebességet! Élvezem, hogy most nem kötnek a Kresz szabályai és a versenypályán kedvemre száguldozhatok. Nagyon sok ezer kilométert vezettem már életemben, de azt gondolom, hogy mindig is az autóvezetés rabja leszek. Egyszerűen nem tudom megunni! Magam sem számítottam ilyen jó eredményre, és rendkívül büszke vagyok, hogy a lányok között az első helyen állok. Mindig szívesen veszek részt autóversenyeken, mert bármilyen furcsán is hangzik, teljesen kikapcsol és felpörget!" - mesélte boldogan Lia.


A vezess.hu versenysorozata a következő hetekben folytatódik, újabb hírességek próbálják meg letaszítani Kustánczi Liát és Kiss Ádámot a dobogóról!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4297 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x