Terecskei Rita csak papírlovas!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Terecskei Rita csak papírlovas!

Terecskei Rita csak papírlovas!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

A Zanzibár énekesnője idén is indul a Nemzeti Vágtán, azonban túl sok reménnyel nem kecsegtet neki a futam... 

Terecskei Rita egyáltalán nem emlékszik a tavalyi Nemzeti Vágtára, és ráadásul egyáltalán nem tartja magát nagy lovasnak, sőt! "Nem a gyakorlott lovasokkal fogok versenyezni, hanem egy ilyen kis színfoltja leszek a rendezvénynek! Én nagyon élvezem, meg büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek a rendezvénynek!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Zanzibár énekesnője, akinek a tavalyi vágta is nagyon "emlékezetes" élmény maradt.

"Én magára a futamra nagyon nem emlékszem, úgyhogy vissza néztem magam a felvételeken, és teljes átszellemült fejjel futottunk végig a lóval együtt! Nagyon nem emlékszem, mert teljesen oda koncentráltam, és ez egy akkora adrenalin bomba volt, hogy amikor lejöttünk, akkor mondtam, hogy mennyünk még, mennyünk még!" - emlékszik vissza a tavalyi Nemzeti Vágtára az énekesnő.

A raszta hajú lánynak egyébként már korábban is voltak húzós kalandjai a lovakkal, bár nagyobb balesetről egyelőre nem tud beszámolni. "Eddig még nem estem le a lóról. Az emberek mondják is, hogy az, aki még nem esik le a lóról, az nem is igazi lovas, úgyhogy én ezért csak papírlovas vagyok! Volt már olyan, hogy elindult velem a ló, és gyakorlatilag semmit sem tudtam vele csinálni, de utána megdicsért a ló gazdája, hogy így még futni nem látta a lovát!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Terecskei Rita.


 
 
[ 2099 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x