Király Viktor egyedül maradt!
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor egyedül maradt!

Király Viktor egyedül maradt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

A Megasztár utolsó szériájának győztesét elhagyták a testvérei: Király Linda Amerikába, Király Benjámin pedig Amszterdamba utazott! 

Király Linda múlthéten koncerttel búcsúzott el a rajongóktól és a barátoktól, hiszen most huzamosabb ideig a tengerentúlon építi majd a karrierjét. A Tabu Tv stábja a lány testvérével beszélgetett arról, hogy miben változik meg a dologtól az élete.

"Szomorú az elválás, de egyben örülök is, mert a Linda csinálja a munkáját! Sajnos egyedül leszek, mert a Ben elment Amszterdamba, mert oda hívta a munkája" - meséli a tabutv.hu riporterének Király Viktor, akivel a koncert szünetében beszélgettünk.

"Ez egy nagyon nagy és nagyon kemény szakma. Nem úgy működik, hogy csak hopp, és világsztár leszek. Rengeteg emberrel kell találkozni, ismerkedni, zenét szerezni, és Linda is ezt csinálja!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Király Viktor, aki nagyon drukkol testvére sikereihez. "Mindenkinek van valami, ami miatt rivaldafénybe kerül. Én először valóban a Linda miatt váltam ismertté, de aztán lekopogom, az emberek már szerintem látják, hogy nem csak miatta van itt helyem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Megasztáros.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2534 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x