Vadon Jani a Metallicával ünnepelte születésnapját
Címlap / Showbiznisz / Vadon Jani a Metallicával ünnepelte születésnapját

Vadon Jani a Metallicával ünnepelte születésnapját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Csaknem huszonhét éves álma vált valóra Vadon Janinak: bejutott a Metallica koncertre, és találkozhatott tinédzserkori ikonjaival. A világhírű zenekar tagjaival készült közös fotók és a dedikálások mellett rengeteg ajándék és torta is került a Class FM műsorvezetőjének polcára. 

Óriási és különleges élményben volt része Vadon Janinak, a Class FM Morning Show-jának műsorvezetője ugyanis bejutott a Metallica koncert színfalai mögé a koncertszervezők segítségével.


"Laza huszonhét éve vártam erre a pillanatra. A Metallica Fan Club tagja vagyok, és már voltam pár koncerten, de most sikerült az, amire tinédzser korom óta vártam: kezet foghattam James Hetfield-ékkel, közös fotók is készültek, és aláírást is kaptam a zenekar minden tagjától" – árulta el még mindig meghatódva legkülönlegesebb születésnapi ajándékáról Jani, aki a között a tizenöt szerencsés ember között volt, akik bejuthattak a koncert színfalai mögé is.


A Class FM műsorvezetőjét ma reggel újabb meglepetések érték. "Már hatkor a Morning Show rendszeres fórumozói egy hatalmas csokitortával vártak a bejárat előtt. Majd a stúdióban egy olyan különleges tortát kaptam, amin Balázs és Feri arca is az enyém mellett volt, maszkszerűen, aprólékosan kidolgozva. A remekmű Mlinko Zoltánnak, a Morning Show karikaturistájának köszönhető, aki egyébként cukrász is" - mondta Jani, aki még egy testhezálló metál dalt is kapott ajándékba.


"Polgár Péter, a műsor zenei kreatívja egy csodálatos dalt szerzett nekem, ami csak rólam szólt. Emellett várakról szóló könyveket is kaptam Balázstól és Feritől, aminek nagyon örültem, ugyanis ez az egyik hobbim, érdekelnek a várak" – tette még hozzá mosolyogva a Class FM műsorvezetője.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4680 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x