A Facebookon már tíz Zimány Linda van!
Címlap / Showbiznisz / A Facebookon már tíz Zimány Linda van!

A Facebookon már tíz Zimány Linda van!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Zimány Linda köztudottan az internet szerelmese. A sztár két közösségi oldalon is folyamatosan leírja, hogy épp mi történik vele. 

A modell-műsorvezető nem csoda, hogy a netezők kedvence, hiszen már-már annyit olvasnak róla, hogy igazán családtagnak tekintik. Zimány Linda azonban több is van, legalábbis az egyik internetes közösségi oldalon.

"Van két társasági oldal, amit nagyon kedvelek. Az egyik a Facebook, a másik pedig a Twitter. Itt azokkal tudom tartani a kapcsolatot, akik kíváncsiak rám, és nagyon szeretik, amikor személyes dolgokat osztok meg! Felhívom azoknak a figyelmét, hogy aki Facebookon kap üzeneteket a nevemben, hogy én kizárólag ismerősöket jelölök vissza. Én magamra kerestem, és most már legalább tíz van belőlem ott!" - meséli a tabutv.hu riporterének Linda, akinek rendszeresen visszaélnek a nevével.

"Szóltak, hogy a nevemben valaki leveleket küldözget a Facebookon, hogy modelleket keresek, de nem! Ez nem én vagyok, mert be sem lehet jelölni ott! Sajnos nem lehet gátat szabni ezeknek a visszaéléseknek, mert nem tölthetem azzal az egész napomat, hogy az illetőnek írogatok, vagy perelgetem őket. Nyilván, ha olyan visszaélés történne, ami nekem rosszul jönne ki, akkor biztosan jogi útra terelném a dolgot!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Zimány Linda, akit a Twitteren mindenki bejelölhet.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4777 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x