A Rippel fivérek mutatványra készülnek a VIP autókkal
Címlap / Showbiznisz / A Rippel fivérek mutatványra készülnek a VIP autókkal

A Rippel fivérek mutatványra készülnek a VIP autókkal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Népes versenyhétvégének néz elébe a gyorsasági autóversenyzés május 29-én és 30-án, mivel ez alkalommal több Osztrák mezőny is közösen versenyzik a magyar bajnokság résztvevőivel. Így például a Genex Suzuki Bio Kupa együtt indul az ausztriai, 1.6 ccm-es autókból álló Suzuki Kupával. A BMW 325i Challenge, több mint 50 autóval áll rajthoz az Osztrák versenyzőknek köszönhetően, továbbá a magyar formula autókhoz is csatlakozik a külföldi Formel Historic mezőny, valamint a Histo Cup több kategóriájában is látható lesz számos történelmi autócsoda. 

Az idei Autós Gyorsasági Országos Bajnokság második versenyhétvégéjén, a III. és a IV. futamnak lehet tanúja a nagyközönség. Mivel az Osztrák gyorsasági bajnokságnak hasonló kategóriái vannak, ezért ezen a hétvégén a Suzukik, a BMW-k és a formula autók már biztosan a külföldi futammal közösen állnak rajthoz.

A két VIP autót a Rippel fivérek fogják vezetni a Pannónia-Ringen, ahova mindketten közvetlenül a 9. világrekord-kísérletre való felküszülés után érkeznek. Mint mondták, nem kizárólag a versenytáv teljesítése a céljuk, mivel versenyzői babérokra törnek.


A nevezések alapján, 200-nál is több autó lesz látható ezen a hétvégén a Pannónia-Ring versenyaszfaltján. Szombaton és vasárnap a versenypályára kilátogatók köréből, naponta három szerencsés néző ülhet be egy BMW versenyautóba, profi pilóta mellé, megtapasztalni a versenyzés élményét. Szombaton szépvéségversenyt is rendeznek, amelynek keretén belül a nézők soraiból jelentkezhetnek azok a csinos hölgyek, akik szeretnék a Rajtrács Szépe címet elnyerni.

A Rippel fivérek meglepetés - VIP autós - attrakcióval is várják a közönség azon résztvevőit, akik a Rajtrács Szépe szépségverseny díjátadó ünnepségére is ellátogatnak. A djátadó ünnepséget követően, a Rajtrács Party keretén belül lesz lehetőség találkozni a versenyzőkkel és a szépségverseny résztvevőivel.


A formula autók mezőnyének két győztes pilótája, Tukora Istvánnak és Chanoch Nissanynak, most egy népesebb mezőnyben kell élre tőrniük ahhoz, hogy megtartsák pozíciójukat. Bizonyára látható lesz Tukora István és Eszenyi László legutolsó, izgalmas küzdelméhez hasonló harc is. Talmácsi Gergő, élete második formula autós futamán kicsúszott egy kanyarban, aminek következtében a rázókő megdobta autóját, így a futóműve is kiszakadt. Reméhetőleg ezen a versenyen már nem szembesül ilyen problémákkal.

A Harvestr Kistúraautók kategóriájában ifj. Ficza Ferenc és Nagy Norbert kiskorú versenyzők próbálják meg újra megszorongatni a mezőny többi versenyzőjét, legfőképpen az első két futam nyertesét, Walterné Dancsó Adriennt, illetve Dr. Grigalek Gábort, aki első nap a második helyen, második nap harmadik helyen végzett.  A legutoljára fékproblémákkal küzdő Mink Zoltán, aki a 2000 ccm-es autókat maga mögé utasítva, a magyarok között a harmadik helyre hozta be 1.6-os Hondáját, kijelentette, hogy a következő versenyt feltett célja megnyerni.


A Kalaschnikow Energy Drink Nagytúraautók között, Bódis Kálmán nyerte az első két fordulót a magyar értékelésben, egy Porsche 911 GT3 autóval. A második Perényi Zoltán, illetve a harmadik helyezett Szamosvári Béla követte egy-egy Porsche 997 GT3 versenyautóval. Zentai Sándor (Jaguar V8 Star) és Horváth Zsolt (Ferrari F430) feladni kényszerült az utolsó versenyt, azonban ezen a hétvégén újra rajthoz állnak mindketten.


A Suzuki Genex Bio Kupa első időmérő edzésén ifj. Ficza Ferenc futotta a legjobb kört. Bárkovics Zoltánnal és Bittmann Attilával folytatott küzdelmet az első helyért. Az első versenyen Bárkovics lett a nyertes, őt követte Bittmann Attila, ifj. Ficza Ferenc pedig, az ötödik helyen ért célba. A második versenynapon megcserélődött hármójuk között a sorrend, ugyanis Bittmann Attila lett az első helyezett, másodikként ifj. Ficza Ferenc lépte át a célvonalat, felcserélve helyét Bárkovics Zoltánnal, aki ötödik lett.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x