Karsai Zita: Nem a pénz miatt mentem Dubaiba!
Címlap / Showbiznisz / Karsai Zita: Nem a pénz miatt mentem Dubaiba!

Karsai Zita: Nem a pénz miatt mentem Dubaiba!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

Karsai Zita azért költözött el Dubaiba, mert szerinte az országunk depressziós. A táncos őszintén beszél a kinti életéről! 

Karsai Zita egy divatbemutató miatt, csupán egyetlen estére jött haza Magyarországra. A rendezvényen a Tabu Tv exkluzív interjút készíthetett a táncossal, aki őszintén mesélt a kinti élményeiről, és a költözés okáról. "Most visszamegyek még néhány napra, aztán egész nyáron végig itthon leszek. Dubaiban most 45 fok van, de már megszoktam. Alkalmazkodni a páratartalomhoz és a hőmérséklet is, de teljesen más kinn az élet!" - meséli a tabutv.hu videójában a sztár.

"Nem anyagilag jobb a helyzetem kinn, hanem lelkileg! Ez az ország depresszív, és tökre megértem, hogy miért... Én nem vágyom sokra, csak arra, hogy legyen nyugalom, és tudjam hogy mindig van mit enni. Persze hangsúlyozom, hogy az sem normális, ami ott van! Az egész ország egy mű, plasztik világ... nincs kultúra! 40 éves az állam, gyakorlatilag mindent gyorsan átvettek. Baromi jól meg van csinálva minden, de nem lehet elmenni egy múzeumba... Még ha nem is megyek el, akkor is látni akarom az autóból, amikor vezetek!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Karsai Zita, aki szerint erősen adaptálódni kell Dubai hangulatához.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4286 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x