Rákóczi Feri: Nem vagyok agresszív, jó?!
Címlap / Showbiznisz / Rákóczi Feri: Nem vagyok agresszív, jó?!

Rákóczi Feri: Nem vagyok agresszív, jó?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

A Class FM nagyszájú és nagytestű rádiósával a vezetési szokásait veséztük ki igen részletesen. 

"Nem vagyok agresszív, jó?!" - kiabálja a tabutv.hu mikrofonjába Rákóczi Feri, amikor az odamondogatós vezetési stílusáról kérdezzük. "Nincs olyan, hogy jobbak a férfiak, vagy a nők. Ez az egész különbség dolog szerintem abból adódik, hogy ugye egy családban általában egy autó van, és azt legtöbbször apu kezeli. A nőknek emiatt lehet talán kevesebb a gyakorlatuk, de az is jellemző, hogy ők sokkal inkább ésszel vezetnek!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a Class FM műsorvezetője, akivel a Hungaroringen tárgyaltuk ki az autóvezetési szokásokat.

Rákóczi Feri szerint nem vitás, hogy a nők sokszor gyengébben teljesítenek az utakon, de rögtön meg is védi őket. "Lehet, hogy a tapasztalatlanság okán is lassabbak, ami miatt persze a férfiak megőrülnek. Mindez egyébként szerintem hülyeség, mert mindenki oda fog érni, ahová indult. Ha 100 kilométeren veretek, akkor maximum tíz perccel érek oda korábban az őrült tempóval, ez pedig nem éri meg..." - vélekedik a tabutv.hu felvételén a műsorvezető.

"Nálunk például a párom jobban vezet, mint én. Ő nagyon tehetséges sofőr, de én vagyok többet kocsival" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Rákóczi Feri, aki azt is elárulta, hogy a kedvese rally versenyző.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2358 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x