Lindsay Lohant börtönbe zárják
Címlap / Showbiznisz / Lindsay Lohant börtönbe zárják

Lindsay Lohant börtönbe zárják

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-06

A Beverly Hills-i bíróság 90 nap elzárásra ítélte a színésznőt, mert megsértette a próbára bocsátás feltételeit: nem járt rendesen az elvonókúrára. 

Marsha Revel bírónő elrendelte, hogy Lindsay Lohan július 20-án vonuljon be a börtönbe. Egyben elrendelte részvételét egy újabb 90 napos elvonókúrán.

A 24 éves színésznő összeomlott és zokogott az ítélet hallatán. Előzőleg már könnyek között bizonygatta a bíróságon, hogy ő komolyan veszi a korábban elrendelt alkoholellenes tanfolyamot. "Nem tekintem viccnek. Ez az életem. A karrierem. Olyasmi, amiért egész életemben dolgoztam" - bizonygatta.

Mindez azonban nem hatotta meg a bírónőt, aki azt hangsúlyozta, hogy az előző tárgyaláson elég világosan beszélt, amikor elrendelte az elvonókúra látogatását. Lindsay Lohan az elmúlt 27 hét alatt összesen hét találkozót hagyott ki a heti egyből. 

A sheriff szóvivője később közölte a TMZ.com portállal, hogy a Lindsayhez hasonló ügyek miatt elítélt női foglyok általában a kiszabott büntetés 25 %-ának letöltése után jó magaviselet esetén szabadulhatnak. Vagyis a színésznő valószínűleg csak mintegy 23 napot tölt majd rácsok mögött.

Lindsay Lohant még 2007-ben őrizetbe vették ittas vezetés miatt, de akkor nem ítélték börtönbüntetésre, hanem próbára bocsátották.

Lindsay már 11 évesen világhíres lett az Apád-anyád idejöjjön! (The Parent Trap) című vígjátékkal, és sokáig Hollywood egyik legígéretesebb fiatal tehetségének tartották. Az utóbbi években azonban vad bulizásai, sorozatos botrányai, alkohol és drog ügyei miatt veszélybe került a karrierje.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x