Hien: nem smároltam Mester Tomival!
Címlap / Showbiznisz / Hien: nem smároltam Mester Tomival!

Hien: nem smároltam Mester Tomival!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-17

Hien és Mester Tamás nagyon jóban vannak, de annyira nem, hogy nyilvános helyen bármikor is smároljanak. 

Az egyik napilap a napokban megírta, hogy Hien egy szórakozóhelyen több ember szeme láttára vadul csókolózott az egykori Megasztár zsűritaggal, Mester Tamással. "Összehoztak minket. Azt írták, hogy egy buliban smároltunk, de ez nem igaz! Ezt tisztáztuk már egyébként, nagyon sok interjút adtunk erről, és bizonyítani sem tudták... egy kép nem volt! Olyan képet tettek be az újságba, ami körülbelül két éve készült, és egymás előtt álltunk rajta!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hien, aki a történtek ellenére, nagyon bírja a zenészt.

"Tomival egyébként nagyon jóban vagyunk, zenét is írt nekem, de ennyi. Nem tudom elképzelni, hogy nekünk valaha párkapcsolatunk legyen, mert nekem Ő nem olyan, mint egy pasi vagy egy férj, hanem teljesen más... egy olyan ember, aki terelgeti az utamat!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hien, aki azt mondja, bármikor számíthat Mester Tamás segítségére.

"Nincs semmi közöttünk, és nem is gondolkodtam rajta, hogy összejöjjünk. Őt is annyiszor összehozták már mindenkivel, meg azért engem is hírbe hoznak azokkal, akiknek akár egy puszit is adok..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hien, aki arról is beszélt, hogy valószínűleg máskor is fognak még együtt bulizni az ítésszel.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x