Botrány! Megalázzák a hazai színészeket?
Címlap / Showbiznisz / Botrány! Megalázzák a hazai színészeket?

Botrány! Megalázzák a hazai színészeket?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

A TV2 sztárja szerint irreálisan kevés fizetésért dolgoznak a magyar színészek, és ezen nagyon sürgősen változtatni kell! 

"Sajnos egyre nehezebb itthon színésznek lenni, mert nincs annyi felkérés mint régen, egyre többen vagyunk, egyre lejjebb szorítják a gázsikat, és ha esetleg odacsapsz az asztalra, és azt mondod, hogy nem vállalod el ennyiért, mert egyszerűen megaláznak a színészi és emberi mivoltodban is, akkor elgondolkodik az ember, hogy ezért tettem bele ebbe az egészbe 17 évet?!" - mondja felháborodva a tabutv.hu videójában Szorcsik Viki, aki szerint sokszor statiszta ár alatt dolgoztatják.

A színészből lett műsorvezető szerint valahogyan rendbe kellene hozni a hazai művész fizetéseket, hiszen a válság nem lehet ok a megaláztatásokra. "Egy kicsit el kellene gondolkodni azon, hogy ez nagyon nincsen rendben... Ha megnézzük, hogy mi mennyibe kerül itthon, akkor márt tényleg azt mondhatom, hogy az egyik legdrágább ország vagyunk, és ez nincs arányban a kifizetésekkel!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Szorcsik Viktória.

"Nem akarok panaszkodni, de nagyon nehéz... Elgondolkodtam azon, hogy mi lett volna, ha megtanulok valami másik szakmát, ami ott van egy mankóként, hogy ha ez nem jön be, akkor azon a pályán el tudok helyezkedni. Egyébként soha meg nem fordult az életemben, hogy mást szeretnék csinálni, de ha ott állok padhelyzetben, akkor elkezdek gondolkodni, hogy mit tudnék csinálni, ami kielégítenie!" - tette hozzá a Tabu Tv internetes videójában Szorcsik Viki, aki azt szeretné, ha a lehető legrövidebb időn belül megemelkednének a hazai színész gázsik.Tabu TV

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4173 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x