Tilla az izzadt férfi testekről áradozik
Címlap / Showbiznisz / Tilla az izzadt férfi testekről áradozik

Tilla az izzadt férfi testekről áradozik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Köztudott, hogy Till Attila nagy biciklis, azonban a kétkerekűnek nem csak előnyei, hanem hátrányai is vannak. 

"Én az a tipikus igénytelen, patkány bringás vagyok, akinek ez az egész egy életforma és közlekedési eszköz, nem pedig csak koncepció és csilli-villi... én így érzem jól magam" - meséli a tabutv.hu riporterének Tilla, akit az sem zavar, ha a nagy hajtás közepette kicsit leamortizálódik a megjelenése.

"Ilyenkor nagyon izzadok és csupa víz vagyok, de az ne legyen számodra freudi, hogy egy izzadt és csatakos férfi hogyan oldja meg az életét, és hogyan megy megbeszélésekre..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a TV2 sztárja, aki nem csak üzleti tárgyalásokon jelenik meg a kétkerekű "áldott" hatásával.

Till Attila egyébként szereti ha megizzad kerékpározás közben, és az sem érdekli, ha a fura foltok, vagy esetleges szagok másokat talán zavarnak. "Esküszöm, hogy nem leszek büdös, ha megizzadok, bár az sem lenne baj, mert ez nyilván valamilyen fajta sport tevékenység. Ha mondjuk egy jó tekerés után hazamegyek, akkor átöltözöm, lefürdök, stb... szóval ez nem olyan bonyolult!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tilla.

"Engem ez az egész izzadtság dolog egyáltalán nem zavar, de a kedves feleségemet sem! Azért annak is megvan a bukéja, ha egy izzadt férfi test átölel, és ha mindezt egy megfelelő ember teszi, akkor semmi sem lehet akadály!" - meséli az internetes sztártévé videójában a műsorvezető, aki a felesége előtt rendszerint még a gyerekeket is végigölelgeti, hogy meg tudjon szárítkozni bennük.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3065 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x