Amatőr modellek pózoltak Nánási Pálnak - képek, videó
Címlap / Showbiznisz / Amatőr modellek pózoltak Nánási Pálnak - képek, videó

Amatőr modellek pózoltak Nánási Pálnak - képek, videó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Csaknem 4 ezer feltöltött képpel, és 21 722 leadott szavazattal ért véget a Discreet által szervezett online verseny. Nánási Pál és Discreet a fiatalok által leginkább látogatott közösségi portálokon, a Facebookon és az MSN-en keresték az ország legtermészetesebb fiatal szépségeit. A 12 győztes lány fődíjként egy profi portfólió fotózáson vehetett részt Nánási Pál és egy szakértői csapat vezényletével, gyakran profikat meghazudtolva magabiztosan, vérbeli modellként pózoltak az ismert fotós kamerája előtt - akár fehérneműben is. 

Nagyon jó hangulatban, lázas izgalommal telt a nyertes lányok portfólió fotózása. Az éles szemű zsűri jól végezte a munkáját, hiszen magabiztos és igazi természetes szépségeket választottak ki, akik profi módon pózoltak Nánási Pál kamerája előtt. Hogy a képeken a legjobb formájukat mutathassák a lányok, tökéletes sminket kaptak Dévényi Kathy-től, a frizurájukat Nagy Viktor fodrász varázsolta széppé, míg a mesés ruhákról Lakatos Márk gondoskodott. A nyertesek nemcsak színes ruhákban forgolódtak, de gátlásaikat levetkőzve a Triumph ajándékaként fehérneműben is fényképezték őket. Legtöbbjük számára idegen volt a helyzet, de az instrukciókat követve mind a 12 győztesről profi képek születtek.


Nánási Pál és a Discreet júniusban indította el azt az online versenyt, amelyen az igazán magabiztos, természetes szépséget keresték. A kampány célja az volt, hogy bebizonyítsa, nem csak a tökéletes címlaplányoknak áll a világ, hanem a karakteres, egyedi kisugárzású szépség számít igazán. A verseny során a lányok nem csupán az értékes napi nyereményekért versenghettek, de a divatszakértők stílus- és szépségtippekkel, Damjanovich Kati pedig életvezetési tanácsokkal látta el az érdeklődőket a Discreet és Nánási Pál által indított blogon.


Nánási Pál így nyilatkozott a fotózásról: "Amikor a Discreet kezdeményezése mellé álltam, azt gondoltam, hogy végre egy verseny, ahol nem a műnőket, hanem a valódi szépségeket, a bájt keresik. Magánemberként én is a mosolygós, természetes, minden manírt nélkülöző nőkre szavazok. Szerencsére nem kellett csalódnom, nagyon sok szép, magabiztos lány jelentkezett, akik a fotózáson is bebizonyították, hogy egy nőnek ezer arca létezhet, és a kisugárzás az, ami igazán számít. Nagyon élveztem a nyertesekkel való munkát, a hozzáállásuk nagyon profi volt, ami a képeken is jól látszik, sokszor hivatásos modelleket meghazudtolva pózoltak a kamerám előtt. Remélem, ők is jó emlékekkel távoztak a fotózásról, és egy életre szóló élményként gondolnak vissza rá."


 
A fotózás hangulatáról egy rövid film is készült.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7970 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x