BNF Bat késett, de megbüntettük!
Címlap / Showbiznisz / BNF Bat késett, de megbüntettük!

BNF Bat késett, de megbüntettük!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Tabu Tv stábja egy órán várt a BNF nevű tini formáció egyik tagjára az Oktogonon, de a zenész meg is kapta ezért a méltó büntetését. 

Teljesen szétestek a BNF-esek, ugyanis a mozaikszót alkotó ifjak mind más és más elfoglaltságoknak tesznek eleget: Nick már hónapok óta távol van egy reality show forgatása miatt, Bat a sok halasztgatás és készülődés miatt mindenhonnan elkésik, Frank pedig csak sűrűn kéri az elnézéseket barátai miatt. Hasonlóképp történt ez a héten a Tabu Tv forgatásán is, ahová Bat és Frank voltak hivatalosak, de "forgalmi okokból" egyikőjük egy órát késett.

"Autóval jöttem, és sajnos dugóba kerültem, mert elég nagy volt a forgalom..." - mentegetőzik a tabutv.hu felvételén Bat, de mivel a személyében egy krónikus későről van szó, a társak már ki is találták a megfelelő szankciókat. "Ha jól emlékszem, akkor úgy volt, hogy tiz perc az egy ezres, húsz perc pedig tízezer, úgyhogy egy óra az nagyon sok lesz... szerintem egy hétig ingyen fogunk enni!" - fejtegeti az ösztönző pénzbírságot Frank az internetes sztártévé videójában.

"Rám jellemző, hogy kések, de 10-20 percél többet sohasem szoktam. Túl kényelmes típus vagyok, mert itthon inkább tévézgetek meg gitározgatok, mint hogy pontosan elinduljak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bat, akinek persze a stáb is megbocsájtotta a csúszást, hiszen a várakozással telt egy órában a formáció lány rajongói szórakoztatták őket, akik egy twitter kiírás miatt csődültek az Oktogonra.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3375 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x