Mexikói lány lett a legszebb
Címlap / Showbiznisz / Mexikói lány lett a legszebb

Mexikói lány lett a legszebb

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Meglepetésre a 22 éves Jimena Navarrete lett az idei Miss Universe. A szépségversenyt egy Las Vegas-i szállodában rendezték, helyi idő szerint hétfőn este. 

A barna hajú guadalajarai szépség első udvarhölgye a jamaikai, második udvarhölgye pedig az ausztrál szépség királynő lett. A döntőbe még az ukrán és a fülöp-szigeteki versenyző jutott be. A magyar szineket Babinyecz Tímea képviselte.


Tavaly a venezuelai Stefania Fernández nyert, néhányan ezzel magyarázzák, hogy a sokak szerint a végső győzelemre is esélyes idei venezuelai szépségkirálynő, Marelisa Gibson most a döntőbe sem jutott: a zsűri nem akarta, hogy megint ugyanaz az ország legyen sikeres. A bukmékerek pedig a venezuelai és az amerikai szépségkirálynőt tartották esélyesnek, aki a mexikói lányra fogadott, most jól járt. 


Jimena Navarrete azt mondta, táplálkozás tudománnyal kiván foglalkozni, de valószínűbb, hogy modellként fog dolgozni - mint azt 15 éves kora óta teszi.

A győzelem utáni eufórikus hangulatban azt nyilatkozta, hogy "Nagyon büszke vagyok. Mexikóban az emberek őrült boldogok lehetnek! Ez nagy megtiszteltetés." 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3636 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x