Sakáltanya-hangulatban mulattak a celebek
Címlap / Showbiznisz / Sakáltanya-hangulatban mulattak a celebek

Sakáltanya-hangulatban mulattak a celebek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Sztárokkal nyitott meg pénteken este a VII. kerületi Club 13 nevű szórakozóhely, ahol a macskának végül nem kellett egyedül innia. Michelle Wild üvegeket dobált. 

Fergeteges sakáltanya-hangulatban nyitotta meg kapuit a VII. kerületben a Club 13 nevű szórakozóhely. A megnyitón az olyan sztárok mellett, mint Michelle Wild, Kefír, Bódi Csaba, Terecskei Rita, Katus Attila, Rácz Zsuzsi, Müller Attila, Dopeman, InterYou, Palcsó Tomi, Széles Iza, Fogarassy Mariann, Köböl Anita, VJ Zola, vagy Nagy Adrienn, feltűnt a VII. kerület Kétfarkú Kutyapárt színeiben induló polgármester-jelöltje, a Showder-clubos Mogács Dániel is. Az új klub logójában szereplő fekete macskának végül nem kellett egyedül innia, hiszen a koktélkeverés fortélyait Michelle Wild mutatta be az összesereglett közönségnek, akik azonnal rákaptak az üvegdobálás ízére.


- Még csak egy hónapja gyakorlom az üvegdobálás fortélyait, de már rengeteg sérülést szereztem - mondta el Michelle Wild, aki hangosbemondóval a kezében invitálta a flair-show-ra a vendégeket. - Meg sem tudom számolni, hány kék folt van már a lábaimon, amiket az üvegek elejtésével szereztem. Speciális, plexiből készül üveggel gyakorlunk, de azért ennek is van súlya, ha a lábamra esik.

Michelle Wild produkcióját nem csak Müller Attila, de Bódi Csabi is tátott szájjal nézte, aki elárulta, ritkán jár szórakozni, ám a koncertjei alkalmával mindíg szakít időt a közönséggel, rajongóival való személyes kapcsolatteremtésre.


- Szeretek mindenhová kicsit hamarabb érkezni, velem még soha nem fordult elő, hogy elkéssek valahonnan - mondta el a Club 13 megnyitóján Bódi Csabi, aki bár általában mindenhová kocsival közlekedik, most tett egy sétát, mielőtt a klubba érkezett, ám a rajongók lépten-nyomon megállították. - A koncertek után mindig maradunk még egy kicsit, hogy beszélgessünk, személyesen találkozzunk a rajongókkal.

Terecskei Rita szintén kivételes alkalomnak tekintette, hogy részt vett egy klubmegnyitón, hiszen régóta nem volt már szórakozóhelyen, általában csendesen iszogatnak a Zanzibár tagjaival és a technikai személyzettel.


- Régen voltam már szórakozni, most ez egy kivételes alkalom, mint ahogyan az is, hogy egyedül vagyok itt, nem a zenekarommal - mesélt szórakozási szokásairól a Zanzibár énekesnője, aki elmondta azt is, nem rohanják le a rajongók, ha mégis megjelenik valahol. - Kicsit talán megnyugodtam buli-téren, bár az is igaz, hogy nyáron mindig kevesebb idő jut a szórakozásra, hiszen akkor van a legtöbb fellépésünk.


A Club 13 első nyitvatartási napján Michelle Wild üvegdobálása mellett sakáltanya-hangulatban adhatták át magukat a vendégek a hely hangulatának, hiszen a háttérben tevékenykedő bármixerek előtt a pultra pattant táncosok idézték a nagy sikerű film híressé vált momentumát. A fekete macska ezúttal is szerencsét hozott, hiszen a finom koktélok gondoskodtak róla, hogy senki ne térjen haza száraz torokkal.







 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7444 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x