Zimány Linda: újra van tévés munkám!
Címlap / Showbiznisz / Zimány Linda: újra van tévés munkám!

Zimány Linda: újra van tévés munkám!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Zimány Linda több hónap szünet után újra képernyőre kerül. Az egyik tematikus csatorna biztosított számára heti 10 percet, ahol a legnagyobb divatfortélyok megsúgásával segíthet nőtársainak. 

"Nagyon boldog vagyok, mert megkerestek a FEM3-tól az elmúlt hetekben. Megújul a Boszorkánykonyha, és szerették volna, hogy legyen egy állandó rovatom, ami a divattal foglalkozik. Ennek két szempontból is nagyon örültem: az egyik az, hogy nagyon szeretek ezzel foglalkozni, illetve ezt a heti szinten jelentkező 10 perces rovatot én szerkeszthetem meg!" - meséli a tabutv.hu riporterének Zimány Linda, aki eddig még sohasem dolgozott szerkesztőként egyetlen tévéműsorban sem.

A néhány hónapja képernyős munka nélküli életet élő modell ezentúl saját maga hívja majd meg a műsorába a beszélgetőpartnereit, illetve maga találja ki a témákat is. "Rajtam fog múlni, hogy az a kis rövid idő hogy épül fel. Rájöttem, hogy ez azért egy nehéz feladat... Van egy nagyon jó barátnőm, aki már nagyon régóta dolgozik szerkesztőként, és mostanában őt szoktam felhívni, hogy segítsen!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Linda, aki minden új dologra nyitott.

"Nagyon jó lenne, ha visszahívnának a Cool Tv-hez, de ott igazából megszűntek a lehetőségeim, és úgy is váltunk el egymástól, hogy nyugodtan éljünk azokkal a lehetőségekkel, amiket felajánlanak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zimány Linda, aki az RTL közeli Cool Tv után most éles váltással a nem titkoltan TV2 közeli FEM3-nál vállalt munkát. "Szívesen vállalnék munkát a TV2-nél is, ha pedig ez valóban belépő lehet oda, annak nagyon örülnék!" - sóhajt fel a Tabu Tv felvételén a szőke modell.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x