Zimány Linda: vissza kell szorítani a bulvárt!
Címlap / Showbiznisz / Zimány Linda: vissza kell szorítani a bulvárt!

Zimány Linda: vissza kell szorítani a bulvárt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-24

A modell hamarosan elkezdi letölteni a kötelező gyakorlati idejét egy tapasztalt ügyvéd mellett, közben azonban nem lesz túl sok ideje a csizmái színéről nyilatkozgatni. 

"Ha minden jól megy, akkor még idén a két szemeszter alatt elkezdek gyakorlatra járni, belefogok az ügyvédi tanulmányokba, hiszen az államvizsga után már kell is majd három év gyakorlat. Annak idején eléggé kedvet kaptam ehhez a sajtópereim kapcsán, és sok kapcsolatom is lett ezáltal az ügyvédek körében!" - meséli a tabutv.hu riporterének Zimány Linda, aki közben lassacskán le is szeretné vetni magáról a celeb jelzőt, helyette pedig komolyabb vizekre evezne.

Zimány Linda később elsősorban polgárjoggal és médiajoggal foglalkozó ügyvéd szeretne lenni. "Később szívesen képviselném az ilyen ügyekben a barátnőimet is, de eddig is adtam már tanácsokat szerződésekkel, vagy akár perekkel kapcsolatban. Ugye mindig az a jó a kezdőkben, hogy sok minden eszedbe jut józan paraszti ésszel, és utána meg rájössz, hogy tök jó, amit mondtam..." - mondta el az internetes sztártévé videójában a gyönyörű modell, aki a Tabu Tv közönségtalálkozóján számolt be a jogi pályafutásának jelenlegi állásáról.

"Valamilyen szinten majd biztosan fel kell adnom a karrierem a jog miatt, de ha médiajoggal foglalkoznék, akkor valószínűleg össze tudnám kötni a kellemest a hasznossal, hiszen például majd médiajogi tanácsadóként is be tudnék ülni egy tévéműsorba! A bulvárt lassacskán vissza kell majd szorítanom, de az elkövetkezendő egy év pont arra lesz jó majd, hogy ne jelenjen meg minden nap az, hogy milyen színű csizmát vettem fel!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zimány Linda.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3034 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x