Dukai Regina expartnerének énekelt!
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina expartnerének énekelt!

Dukai Regina expartnerének énekelt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Újra eljött az ősz, ennek megünneplésére a Jam Pub egy hatalmas szezonnyitó bulit szervezett. A szórakozóhely a két legdögösebb énekesnőt hívta meg sztárvendégnek, Dukai Reginát és Sári Évit.  

Évit élsportoló szerelme, Kucsera Gábor kísérte el. Míg az énekesnő a színpadon volt, Gábor le sem vette a szemét gyönyörű barátnőjéről. Dukai Regina expartnerével jött el a bulira. Természetesen nem volt szerelméről van szó, hanem egykori táncpartnere, Gebei Bálint drukkolt neki, akit az emberek a Szombat esti láz című műsorból ismerhettek meg Regina oldalán. Nemcsak az énekesnők közeli barátai, hanem sok más híresség is kíváncsi volt a szezonnyitó partira!


A két botrányhősnek kikiáltott Megasztáros, Szecsődi Karcsi Nkuya Soniaval és annak párjával érkezett. Sonia szerelme pont aznap ünnepelte a születésnapját ezért hatalmas bulit csapott a kis társaság! Nemcsak Sonia érkezett szerelmével, hanem Kefírt is kedvese kísérte el a rendezvényre. Csomor Csilla szintén egy úriember társaságban élvezte a koncertet.


Azonban nemcsak szerelmespárok vettek részt az eseményen, hanem volt, aki éppen ezen az estén akarta megtalálni a társát! Müller Attila, Danny Blue, Varga Viktor, Brasch Bence, Flour Tomi és Alexis éppen szinglik, így ők egész este csapták a szelet a jelenlévő hölgyeknek, azok legnagyobb örömére. Müller Attila és Danny Blue régóta nagyon jóban vannak, így egész este együtt mulattak és flörtöltek helyszínen lévő szépségekkel!


A tinibálványok, Brasch Bence, Varga Viktor, Alexis és Flour Tomi kicsit még félősebben állt a társkereséshez, ezért inkább egymás társaságát választották. Alexis, akit a Bad Boyz-ból ismerhetünk, rögtönzött táncórát adott Széles Izának, hogy a hangulat még fergetegesebb legyen. Szabó Zsófi, Széles Iza és Adri régóta nagyon jó barátnők, így Zsófi és Adri remekül szórakozott Iza tánctanulásán. Később a három barátnő a táncparkett közepén röpke bemutatót tartott az újonnan tanultakból.


Erdőhegyi Brigi is kivette a részét a bulizásból, bár ő nem tánctudásával hódított, hanem nagyon szexis ruhájával. A férfiak le sem tudták venni a szemüket a gyönyörű énekesnőről, aki udvariasan megköszönte a dicsérő szavakat.


Voltak, akik kétkedve várták a két szépség koncertjét, de a lányok már az első hangok után bebizonyították, hogy nemcsak szépségük, hanem énektudásuk is lenyűgöző! A fellépés után nem győzték fogadni a gratulációkat!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5341 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x