Van, amikor Dukai Regina nemet mond!
Címlap / Showbiznisz / Van, amikor Dukai Regina nemet mond!

Van, amikor Dukai Regina nemet mond!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

A Tabu Tv riportjából kiderül, hogy a modellnek rendszerint nagyon jól működnek a megérzései, amiket a munkában tökéletesen, a magánéletben pedig egyáltalán nem tud alkalmazni. 

Dukai Regina a Sugarbird divatbemutatóján mesélt a rajta lévő szintén ilyen márkájú ruhájáról, és a többi munkájához fűződő gyakori szerencsés szituációiról.

"Az ilyen bemutatóknál általában a felkészülés a fárasztó. Mindig izgulunk, hogy hogyan sikerül, mennyien jönnek el, milyen lesz a hangulat, aztán várunk a sorunkra, hogy kikerüljünk a színpadra, ahol később arra kell figyelni, hogy el ne essünk... inkább ez a megterhelő, mert szerencsére Csonka Hédi és a csapata minden terhet levesz a vállunkról!" - meséli a tabutv.hu riporterének a gyönyörű modell, aki persze nem minden felkérésre mond igent.

"Vannak olyan megkeresések, amikor nemet mondok, de ez legtöbbször nem annak köszönhető, hogy a márkával nem vagyok megelégedve, hanem egyszerűen csak nagyon jól működnek a belső megérzéseim, és mindig érzem azt, hogy mit kellene, és mit nem... Nagyon sokszor nem értem hogy miért, de azt érzem, hogy valamit nem kellene bevállalni, de aztán végül persze beigazolódik, hogy jól döntöttem" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dukai Regina.

"Magánéletben is volt már olyan, hogy éreztem, hogy valami van a kapcsolattal, és igazam is lett. Az az érdekes, hogy míg a munkában tudom alkalmazni a megérzéseimet, és nemet tudok mondani, addig ez a magánéletemben annyira nem működik... mindenesetre hál’ istennek most ilyen megérzéseim nincsenek!" - nevet fel az internetes sztártévé riportjában Dukai Regina.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2799 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x