Ruby könyvet ír a Berlusconival folytatott viszonyáról
Címlap / Showbiznisz / Ruby könyvet ír a Berlusconival folytatott viszonyáról

Ruby könyvet ír a Berlusconival folytatott viszonyáról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A marokkói lány ügye még az egyháznál is kiverte a biztosítékot: egy befolyásos katolikus magazin a nők iránti beteges vonzalommal vádolja az olasz kormányfőt. 

A Rubygate-ként emlegetett legújabb szexbotrány azzal vált különösen kínossá, hogy a Corriere della Sera megírta: Berlusconi személyesen utasította májusban a milánói rendőrséget, hogy engedjék el az akkor 17 éves lányt, akit lopáson kaptak.

Berlusconit Ruby egyik brazil modell társa hívta fel a csak szűk körben ismert privát számán, így értesült a lány őrizetbe vételéről. A telefonszámot azért adta meg Rubynak, hogy vészhelyzetben használja.

A 74 éves miniszterelnök nem tagadta, hogy ismeri a lányt, és hogy többször meghívta a magán bulijaira.

A La Famiglia Cristiana című befolyásos katolikus magazin betegesnek minősítette Berlusconi vonzalmát a fiatal lányokhoz és bírálta playboy életstílusát. "Hihetetlen, hogy egy embernek az ő pozíciójában nincs megfelelő önkontrolja."

A Ruby "művésznéven" dolgozó Karima Keyek pedig - bár egy napja még bocsánatot kért az ügy kiteregetése miatt - most azt közölte, hogy könyvet ír a történtekről.

Ha így lesz, zaftos részleteket várhatunk. Azt máris tudni, hogy 7000 eurót kapott, mert részt vett egy orgián. Berlusconi akkor szakította csak meg vele a kapcsolatot, amikor rájött, hogy még kiskorú: azt mondta neki, hogy már elég baja volt a fiatalkorú lányok miatt. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8492 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x