Somló Tamás kislánya rajong Patai Annáért!
Címlap / Showbiznisz / Somló Tamás kislánya rajong Patai Annáért!

Somló Tamás kislánya rajong Patai Annáért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Megszokhattuk, hogy a Jam Pub minden évben fergeteges bulival ünnepli meg a Halloweent! Idén hazánk sztárjai, Somló Tamás, Andy Vajna, Ungár Anikó, Zimány Linda, Kustánczi Lia, Erdőhegyi Brigi és Danny Blue mellett a Megasztár 5. versenyzői is jelmezbe bújtak! A hangulatról pedig Király Viktor és nővére, Király Linda gondoskodtak, akik egy látványos Michael Jackson emlékesttel ünnepeltek! 

Hazánkban is egyre népszerűbbé válik a Halloween, így a Jam Pub egy hatalmas bulival ünnepelt! A legnagyobb sztárok is mind jelmezbe bújtak, ahogy azt Halloween-kor szokás! A legnagyobb meglepetést Király Linda okozta, aki gyönyörű szőke haját egy fekete parókára cserélte. Családján kívül többen nem ismerték fel elsőre az énekesnőt, aki viccesen megjegyezte, hogy megvan a tökéletes álca a hétköznapokra is! Király Viktor pedig egy estére ikonja, Michael Jackson bőrébe bújt!


A Megasztárosok is örömmel vetették bele magukat a bulizásba, hogy egy kicsit oldják a mindennapok feszültségeit! Vicces pillanatok voltak, amikor meglátták egymást a jelmezekbe öltözve!


Az este folyamán egy nagy titokra derült fény! Somló Tamás kislányával, Lilivel együtt érkezett! A kicsi lány nem szokott partikra járni, de miután megtudta, hogy nagy kedvence, Patai Anna is eljön a bulira, megkérte édesapját, hogy most tegyenek kivételt és hadd jöjjön el ő is! Míg Lili boszorkánynak, Megasztáros kedvence, Patai Anna, királylánynak öltözött! Somló Tamás viccesen megjegyezte, hogy mindketten személyiségükre jellemző jelmezt találtak! A két kislány hosszasan elcsacsogott egymással, ami a felnőttek körében nagy derültséget váltott ki!


A koncert elején megérkezett Andy Vajna és párja is, akik bevallották, hogy figyelemmel kísérik a tehetségkutatót, ám ezen az estén Viktor és Linda közös produkciójára voltak leginkább kíváncsiak.


Az este folyamán mindenki számára jól látható volt, hogy mennyire szeretik egymást a Megasztár 5 versenyzői, mert el sem mozdultak egymás mellől és önfeledten buliztak egész éjjel!

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x