Van élet a Megasztár 5. után is!
Címlap / Showbiznisz / Van élet a Megasztár 5. után is!

Van élet a Megasztár 5. után is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

A hétvégén több mint tízórányi munka után, leforgatta első szóló videó klipjét a Megasztár5 egykori versenyzője, Gino. A tehetségkutató versenyzői közül ő az első, aki klipet készít, ráadásul saját dalából! A szám címe: Szemedbe nézek! 

Gino neve már nem ismeretlen a zeneszeretők körében, hiszen az úriember már több mint 10 éve színesíti a hazai zenei palettát. Sokan egy duett kapcsán ismerték meg, melyet Ginával adott elő, Te vagy az életem címmel. A legrégibb rajongói még a BlackJack zenekar tagjaként is emlékezhetnek rá.


Most 2010.-ben elérkezettnek látta az időt, újra a közönség elé lépjen. Jelentkezett a Megasztár 5. tehetségkutatójába, ahol bekerült a legjobb 30 közé, majd az ott szerzett új rajongók tanácsára, elkészítette vadonatúj dalát!A szám címe, Szemedbe nézek, egy teljesen újfajta zenei világot mutat meg Ginotól, hiszen elektronikus aláfestés és érzelmes szöveg elegye lett a dal.


A klip egy letisztult imigeklip, melyben Gino többféleképpen mutatkozik be. A videóban feltűnik egy egzotikus szépség, Amina is. Miután Gino már hosszú ideje szingli, hevesen próbálkozott a hölgynél, de hogy meddig jutottak az ismerkedésben, az a készülő videó klipből derül majd ki!


A profizmusra és eredetiségre garancia a rendező, Éder Krisztián, azaz SP neve, aki már olyan előadóknak készített klipet, mint például Gáspár Laci, Gitano, Brasch Bence és Flour Tomi!

Már csak pár hetet kell aludni és mindenki láthatja a megújult Gino bemutatkozó videóját!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2577 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x