Keleti Andi főzőiskolát nyit?
Címlap / Showbiznisz / Keleti Andi főzőiskolát nyit?

Keleti Andi főzőiskolát nyit?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-08

A táncparkett ördöge már hosszú évek óta kényezteti ételkülönlegességeivel a családját, úgyhogy nem csoda, hogy szakácskönyvet adott ki... na de egy főzőiskola?! 

"Összegyűlt egy nagy rakás recept, úgyhogy úgy gondoltam, hogy itt az ideje annak, hogy összefoglaljam és közzétegyem. Ez egy olyan különleges gyűjtemény, amit az évek során nagyon nehezen válogattam össze, mert korszerűsített formában benne vannak azok a legfinomabb ételek, amiket a nagymamám főzött, de olyan különleges ízeket is megmutatok, amelyeket a világ különféle tájain kóstoltunk, aztán pedig megpróbáltuk itthon a férjemmel reprodukálni!" - meséli a tabutv.hu riporterének Keleti Andrea, aki reméli, hogy a szerzeménnyel segítséget tud majd nyújtani azoknak a háziasszonyoknak, akik lelkesek, de még csak most kezdenek a konyhában.

A táncos szerint az összes általa leírt recept praktikusan és könnyen elkészíthető, de mégis különlegesen finom. "Azt könnyen megjegyzi az ember, hogy mi a család kedvence, mert ha megkérdezem a közértben a gyerekektől, hogy mit vásároljunk, akkor Ők rögtön kiabálni kezdik az aktuális kedvencet, ami persze azért mindig egy kicsit változik" - számol be az ételek kiválasztásának módszeréről Andi.

"Ha valaki nem tud főzni, összeszed még öt-hat embert, és szól nekem, akkor én szívesen vállalom, hogy megyek, és megfőzünk együtt valamit!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Keleti Andi, aki talán hamarosan végleg fakanálra cseréli a táncparkettet?Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2044 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x