Lufieregetéssel ünnepeltek a Class FM dolgozói
Címlap / Showbiznisz / Lufieregetéssel ünnepeltek a Class FM dolgozói

Lufieregetéssel ünnepeltek a Class FM dolgozói

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

A Tabu Tv stábja is hivatalos volt a kereskedelmi rádió első születésnapja alkalmából rendezett fergeteges eseményre, ahol kismillió celebbel, lufikkal és tortával ünnepeltek a meghívottak! 

Pontosan egy évvel ezelőtt egy rohamtempóban éppen hogy elkészült, festékszagú stúdióban állt a Class FM stábja. Fáradtan, kialvatlanul, gyomorgörccsel és izgatottan várta a kis csapat az éjfélt, hogy megkezdődjön a műsor sugárzása.

Akkor még hihetetlenül távolinak tűnt ez a nap, ám most Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani, Csiszár Jenő, Jáksó László, Vágó Piros, Szani Roland, Abaházi Csaba, Argyelán Kriszta, Kovács Áron és Garami Gábor együtt ünnepelnek: egy éves lett a Class FM, amelynek munkatársai keményen megküzdöttek a sikerért az utóbbi esztendőben. A rádió minden kollégája összefogással és teljes meggyőződéssel egy éve igyekszik azon, hogy megmutassa, fontos médium.

Már reggel hatkor alig lehetett mozdulni a Morning Show üvegstúdiója környékén, annyi rajongó szerette volna együtt ünnepelni a rádió első születésnapját Sebestyén Balázsékkal. De nem csak a több száz hallgató, hanem sztárok tucatjai, köztük a legismertebb zenészek és énekesek is képviseltették magukat a vidám és rendhagyó szülinapi bulin.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4191 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x