Sebestyén Balázs nem költözne be a villába
Címlap / Showbiznisz / Sebestyén Balázs nem költözne be a villába

Sebestyén Balázs nem költözne be a villába

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-25

A Való Világ műsorvezetője egész biztosan nem költözött volna be a villába, hiszen Ő elsősorban nem celebként, hanem tévésként szeretne érvényesülni. 

Egyre sűrűsödnek Sebestyén Balázs napjai, ugyanis már nem csak a reggeli rádiós ébresztőműsorra, hanem több televíziós műsorra és reklámszereplésre kell készülnie. Hosszas találgatás után szombat este kiderült, hogy Sebestyén Balázs mellett Stohl András és Lilu lesznek a ValóVilág4 házigazdái. Buci és Balázs felváltva vezetik majd a showkat Lilu oldalán, ami óriási koncentrációt igényel a tévéstől.

"Én is sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan fogom bírni, de azt gondolom, hogy az embereknek különböző fázisok vannak az életükben, így én is egy állapotként tekintek a jelenlegi helyzetemre. Van olyan állapot, hogy sokat dolgozol, aztán olyan is, hogy egy kicsit kevesebbet, de örülök ezeknek a felkéréseknek. Nehéz visszautasítani a munkákat, de nyilván nem mindent elvállalva próbálok helyt állni!" - meséli a tabutv.hu riporterének Sebestyén Balázs, aki az anyacsatornájától az X-Faktor mellé nemrég megkapta a Való Világ negyedik szériájának egyik műsorvezetői feladatát is.

"Azt gondolom, hogy a munkabírásom egész jó, a terhelést és a stresszt is elég jól bírom, és tudok koncentrálni azokban a pillanatokban, amikor igazán kell. A fejemben összeteszem, hogy mit hogyan szeretnék, és például ha beülök egy reggeli műsorba, akkor ott nincs magánélet, vagy fáradtság, hanem négy órán keresztül kőkeményen szórakoztatni kell a hallgatókat. Talán ha nem nagyképűség ezt mondani, akkor ez is a profizmus része, úgyhogy aki ilyet csinál, annak félre kell tenni minden nyűgjét-baját!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az RTL Klub műsorvezetője.

Sebestyén Balázsban semmilyen rossz érzés sem lesz akkor, ha a Való Világ kapcsán összehasonlítják majd Stohl Andrással, hiszen sokan csak a népszerű színészhez kötik a produkciót. "Nem hívtam fel a Bucit, hogy adjon tanácsokat. Én 13 éve vezetek műsort, van egy kialakult eszköztáram amivel dolgozom, úgyhogy mindenki megoldja a feladatokat a saját tudásához mérten!" - avat be a kulisszatitkokba Balázs, aki szerint egyébként Stohl egy kiváló műsorvezető és remek színész.

"Ha engem is felkértek volna, hogy celebként menjek be a villába, akkor semmiképp sem vállaltam volna el. Alapjába véve azt gondolom, hogy én nem a celeb, hanem a műsorvezető kategóriában vagyok. Próbálok keveset adni a magánéletemből, mert jobban szeretném, hogy az emberek inkább a műsoraimra koncentráljanak. Abszolút nem mentem volna be a villába, és nincs is baj azzal, aki bemegy, de Ők azért celebek, hogy ilyenekben részt vegyenek, én pedig azért vagyok műsorvezető, hogy a másik oldalon álljak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Sebestyén Balázs.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4724 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x