Kasuba L. Szilárd lesz a magyar Paris Hilton?!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kasuba L. Szilárd lesz a magyar Paris Hilton?!

Kasuba L. Szilárd lesz a magyar Paris Hilton?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Az RTL Klub volt műsorvezetőjével a Miss Hungary szépségverseny kapcsán beszélgettünk az "elparishiltonosodásáról". 

Az Ötletház és a Delelő ex-műsorvezetője most a Miss Hungary 2010 szépségverseny műsorvezetőjeként tér vissza a köztudatba, de azt is elárulja, hogy eddig mivel töltötte az idejét.

"Jelenleg kétlaki életet élünk a párommal. Vagyunk Budapesten is, meg vidéken is, mert van egy a szó jó értelmébe vett tanyánk, amit akár a turizmus programba is bekapcsolnánk. Itt vannak állataink, de foglalkozunk földekkel, takarmánynövényekkel, tőkehúsokkal, házi kolbásszal és császárszalonnával is!" - meséli a tabutv.hu riporterének Kasuba L. Szilárd, aki nem akar megállni az egyszeri farmer életformánál.

"Most külföldön óriási sikerrel fut egy olyan sorozat, amiben leköltözik egy ember vidékre, és ott saját készítésű ételekből él, ott főz... szóval lehet, hogy ebből még egy műsor is lesz!" - beszél a hosszú távú terveiről a műsorvezető, aki nem titkoltan Paris Hilton magyar konkurenciája szeretne lenni. Kasuba L. Szilárd műsorötlete még igen távoli tervnek tűnik, viszont már mostanság is kezd egyre többet szerepelni a fotósok és operatőrök közegében: vasárnap éppen a legrégebbi magyar nemzeti szépségverseny döntőjén találkozhatnak vele a kíváncsiskodók.

"Körülbelül négy éve vezetem a Miss Hungary döntőit, és azért szeretem a legjobban ezt a versenyt, mert itt nem merül fel a bunda gyanúja. Nálunk nyílt szavazással döntjük el a királynő kilétét, olyan módon, hogy a zsűritagok egy nekik tetsző lánynak adnak egy-egy szál rózsát, és aki végül a legtöbb rózsát birtokolja, az lesz a győztes!" - avat be a Tabu Tv felvételén a versenyfolyamatban Kasuba L. Szilárd, aki szerint Magyarországon egyre nehezebb meghatározni azt, hogy milyen típusú lányok a szépségversenyek befutói.


 
 
[ 2092 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x