Szabó Zsófi a Jóban Rosszban előtt díjugrató volt
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szabó Zsófi a Jóban Rosszban előtt díjugrató volt

Szabó Zsófi a Jóban Rosszban előtt díjugrató volt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A színésznő a TV2 sorozata és az énekes karrierje előtt külföldön díjugratóként dolgozott, és számos lovas versenyt is nyert ez idő alatt. 


Rendezvénynaptár
Szabó Zsófira egy jóga órán talált rá a Tabu Tv stábja, de a sorozatsztár elárulta, hogy valószínűleg ez alkalommal jógázott először és utoljára.

"Ez is egy nagyon jó dolog, de én egy annyira pörgős csajszinak gondolom magam, hogy nincs kedvem és türelmem ezt végigcsinálni. Inkább egy nagyon pörgős zenére végignyomatok egy aerobik órát, vagy elmegyek a tenisz edzőmmel egy gyors menetet lenyomni, vagy pedig lovagolok egyet!" - meséli a tabutv.hu riporterének Zsófi.

"A lovaglást én korábban versenyszerűen is űztem, de erre most nincs időm... Most éppen nincs lovam, de Németországban és Ausztriában én korábban abból éltem, hogy díjugrató voltam. Nagyon sok ifjúsági versenyt nyertem akkoriban, de nemzetközi versenyeken is többször voltam dobogós" - adta hírül az internetes sztártévé videójában Szabó Zsófi, aki egy éve már csak hobbi szinten lovagol.

"Tavaly októberben versenyeztem utoljára, és most pedig decemberben fogok majd egy lovas világkupa alkalmával. A lovamat Emírnek hívták, de sajnos már elpusztult, mert eltört a lába. Őt egyébként 13 éves koromban kaptam apukámtól, vele nyertem a legtöbb versenyem, és 17 éves koromban kellett elbúcsúznunk egymástól..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a színésznő, aki külföldi zenei karrierjéről is mesél a felvételeken.


 
 
[ 4396 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x