Sztár-ajándék özön a Bethesdában
Címlap / Showbiznisz / Sztár-ajándék özön a Bethesdában

Sztár-ajándék özön a Bethesdában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-25

Csillogó gyerekszemek, a nehézségek ellenére is önfeledt és boldog mosolyok - igazi karácsonyi hangulatot csempészett a Bethesda Gyermekkórház falai közé az a tucatnyi hazai híresség, akik ajándékokkal megrakodva érkeztek a kisbetegekhez. 

A karácsonyi angyal ezúttal Lola, Hajas László, Szandi, Laky Zsuzsi, Serdült Orsi, SP és Brasch Bence bőrébe bújva szerzett feledhetetlen pillanatokat az ünnep közeledtével is családjuktól és az otthon melegétől távol lévő kisembereknek. Az Electronic Arts jóvoltából a sztárok konzolokat, FIFA 11, Need for Speed, Hot Pursuit és Harry Potter játékszoftvereket tettek a kórházi karácsonyfa alá. A megható pillanatokban nem sok szem maradt szárazon.


Fotók: Just Creative

- Adni mindig nagyszerű érzés. Amikor pedig az ember gyerekeknek, ráadásul a betegségük miatt nehéz időket megélő apróságoknak szerezhet örömet, az a világ leghálásabb dolga – jelentette ki Lola.

Laky Zsuzsi, aki márciusra várja kislányát, még inkább elérzékenyült a boldog gyermekarcok láttán. Szandi pedig – már gyakorló anyukaként - egy szempillantás alatt csodálatos hangulatot varázsolt a kórházi váróterembe: ripsz-ropsz kórust kovácsolt a sokaságból és már zengett is a "Kiskarácsony, nagykarácsony".


Örömben és hálában nem volt hiány: elég volt a csillogó gyerekszemekbe nézni. A kicsik hatalmas izgalommal követték a sztárok minden mozdulatát és kitörő lelkesedéssel fogadták a játékokat, amelyek a felajánlók reményei szerint átsegítik majd őket a legnehezebb pillanatokon. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x