Dévényi Tibor meghízott és csajozik
Címlap / Showbiznisz / Dévényi Tibor meghízott és csajozik

Dévényi Tibor meghízott és csajozik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A Koós János szerint meghízott labdareptető megdöbbentő őszinteséggel vallott a nőügyeiről. 

"Éljen a Tabu!" - az első mondatában máris kifejezte tetszését irántunk az egykori műsorvezető, akivel az internetes sztártévé évzáró buliján beszélgettünk. Koós János véleménye szerint Tibi bácsi meghízott, amit egy sajnálatos baleset miatt azóta sem tudott ledolgozni.

"Sajnos 89’-ben volt egy autóbalesetem és a protézisek miatt már nem sok sportot tudok művelni" - meséli a pontos labdák királya.

Dévényi Tibi bácsi azonban fiatalabb korában rengeteget mozgott, utazott és sportolt. "Utaztunk, aztán a színpadon piáltunk... ez épp elég sport volt nekem akkoriban" - mondta el fiatalkori élményeit Dévényi Tibor a Tabu Tv riporterének.

A nőket sem vetette meg a tapasztalt műsorvezető és sokszor előfordult, hogy kihasználta helyzetét és az ismertségét. "Én, a műsorvezető álltam a zenekar és a közönség között, ezért csak a testemen keresztül lehetett átjutni, úgyhogy nekem ez volt a legjobb időszakom csajozás szempontjából!" - tudta meg a tabutv.hu riportere Dévényi Tibortól.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2633 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x