Visszaéltek Ihos József nevével
Címlap / Showbiznisz / Visszaéltek Ihos József nevével

Visszaéltek Ihos József nevével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Az egyik napilap nemrég azt állította, hogy Ihos József az interneten trükkös módszerekkel keresi a párját, azonban erről Ő semmit sem tud. 

Az elmúlt 22 napban olyan tragikus dolgok történtek Ihos Józseffel, amelyeket egy átlagember talán egy egész élet alatt sem visel el. "Van egy bizonyos határ, amikor már a sok negatív hírnek nincs információértéke..." - meséli a tabutv.hu riporterének komor arccal az egyébként mindig vidám nevettető, aki nemrég vesztette el édesanyját, de a családban több ember egészségügyi katasztrófája is anyagi és lelki nehézségeket okoz neki. A rossz hullám után pedig még rosszabb dolgok következtek Ihos József életében: visszaéltek Ihos József nevével.

"Zsibbadtan néztem a cikket és egyáltalán nem tudtam hová tenni, de aztán visszaemlékeztem arra, hogy az elmúlt időszakban valóban nagyon gyanús leveleket és üzeneteket kaptam. Az egyik hölgy azt írta, hogy várt engem este és főzött nekem halászlevet is, de nem foglalkoztam ezzel. Most egy cikk hatására megkértem az egyik számítógéppel foglalkozó ismerősömet, hogy nézzen utána a dolognak. A barátom kiderítette, hogy valaki feltörte a levelezésemet, úgyhogy ezúton is felhívom a társkereső hölgyek figyelmét, hogy nem én állok a dolog mögött!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a régen Kató néniként megismert színész, akinek azonban még korántsem fejeződött be ezzel a története.

"Az a legborzasztóbb az, hogy a nevemben még pénzt is kért az illető néhány nőktől. Azt hiszem százezer forintra taksált egy együttlétet, ami már egy nagyon komoly dolog... Biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben a hatóságokhoz fogok fordulni a dolog miatt, bár sajnos nagyon nehéz kinyomozni a szélhámos kilétét" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a nevettető.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2108 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x