Gesztesi Károly elmegy egy kicsit szellőzni
Címlap / Showbiznisz / Gesztesi Károly elmegy egy kicsit szellőzni

Gesztesi Károly elmegy egy kicsit szellőzni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

A híresség idén a hazai filmszakma pénzügyi gondjai miatt nem forgat filmet, helyette valószínűleg Dubaiban dolgozik majd zongoristaként. 

Gesztesi Károly most éppen egy három hónapos fogyókúrás, gyúrós időszakban van benne, ami egészen az áprilisban esedékes születésnapjáig tart majd.

"Szeretnék jól megerősödni és a hasamat leadni, most két hónap elteltével pedig már remélem azt mondhatom, hogy jól sikerült. Egy nagyon jól kinéző 48 éves szeretnék lenni, ehhez egyébként az egyik haveromtól, Schobert Norbitól kaptam segítséget. Feltételezem, hogy rosszabb egy totyakos, zsíros emberhez hozzábújni mint egy jól szituált, viszonylag izmos negyvennyolcashoz..." - magyarázza életmódváltásának okát a színész, aki hiába változtat a külsején, ugyanis idén nyáron túl sok embernek nem fogja tudni megmutatni a változást.

"Engem érintő film sajnos nem fog készülni idén nyáron. Elég nagy bajban van a filmszakma, úgyhogy nem valószínű, hogy az a csapat, amivel én szoktam forgatni, az filmet fog csinálni, mert még rendbe kell tenniük pénzügyeket, amikhez én nem értek. A forgatás helyett az úszás, a napozás a külföld és a golfozás jellemzi majd a nyaramat valószínűleg!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Gesztesi Károly.

Gesztesi abból sem csinál titkot, hogy valószínűleg egy időre bárzongoristának is áll majd a forró hónapokban, mert így legalább ingyen lesz a vakációja.

"Vagy egy hajóra vagy Dubaiba megyek majd az egyik barátom szállodájába, aki nagyon adjusztál, hogy oda menjek. Két hónapra mennék csak, hogy ki tudjam tisztítani az agyamat, és ha már adódik, hogy nekem nem kell költenem rá egy-két millió forintot, hanem még fizetnek is, akkor valószínűleg ezt fogom választani. El kell mennem egy kicsit szellőzni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a sztár, aki már nagyon szeretne kiszakadni Magyarországról, mert sok dolog idegesíti idehaza.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2136 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x