Világtrendek a mindennapok Budapestjén
Címlap / Showbiznisz / Világtrendek a mindennapok Budapestjén

Világtrendek a mindennapok Budapestjén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Lélegzetelállító táncok, érzékeny profizmussal összeállított trendi öltözetek, kivételes hang- és fénytechnikai újdonságok jellemezték a Lukács Gabi-Lakatos Márk szerzőpáros által megálmodott fergeteges tánc- és divatbemutatót az ALLEE Bevásárlóközpontban. A BIG CITY LIFE Tánc- és Divathetek rendezvénysorozat megálmodói egy nagyváros 24 órás élő, lüktető életciklusán keresztül láttatták a legújabb divattrendeket.  

Kultúrák, szubkultúrák különböző etnikumok találkoznak egy nagyváros utcáin, közösségi terein. Az öltözködés egyfajta kommunikáció is a különböző társadalmi rétegek között. Mindezt jól jellemzi egy állandóan pörgő nagyváros változatos divatvilága. Ez volt az alapfilozófiája a több mint egy órás péntek esti bemutatónak. A Lukács Gabi és Lakatos Márk által megálmodott produkció egy nagyváros 24 órájának történései alapján jelenítette meg az elit luxustrendjeit, a hétköznapi emberek divatirányzatait, a hivatali, üzleti öltözködést, az utca divatját (street wear), valamint a punkok, rapperek, deszkások szubkulturális trendjeit. A színpadon éppúgy megfordult az építőmunkás, mint a szállodai alkalmazott, a titkárnő, az üzletember vagy épp a kertész. Minden egyes jelenet során egy-egy tipikus nagyvárosi történet elevenedett meg, azonban korántsem szokványos módon. A lélegzetelállító táncok mellett kiemelt szerepet kapott a humor is.


Az Allee Bevásárlóközpont BIG CITY LIFE Tánc- és Divathetek rendezvénysorozat bemutatóit 2011. április 8. és 17. között bárki ingyenesen megtekintheti. A kifutón látható világmárkák modelljei (Art’z Modell, Adidas, C&A, Champion, Griff, Intersport, J. Press, Jackpot/Cottonfield, Jeans Club, Marks&Spencer, Protest, Samsonite, Springfield, Stradivarius, Tatuum, Van Graaf, Women’Secret), természetesen, az Allee üzleteiben megvásárolhatók.


Mindemellett egy igazi világvárosba, New Yorkba is elrepülhet az a szerencsés vásárló egy egyhetes kétszemélyes utazásra, aki 2011. április 1. és 30. között legalább 5000 Ft értékben vásárol és a pénztárnál kapott kupon segítségével részt vesz a "Repülj New Yorkba és élvezd a 24 órás pörgést" című nyereménysorsoláson.


A ingyenesen megtekinthető divatbemutatók időpontjai:

április 15.    16h B    18h A     
április 16.    14h B    16h A    18h B
április 17.    14h A    16h B    18h A

(A bemutató: Reggeltől-estig a nap bemutatása
 B bemutató: Estétől-hajnalig a nap bemutatása) 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3102 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x