Ullmann Mónika kamera előtt fúr-farag
Címlap / Showbiznisz / Ullmann Mónika kamera előtt fúr-farag

Ullmann Mónika kamera előtt fúr-farag

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Ullmann Mónika újra képernyőre kerül, méghozzá nem is akárhogy: saját barkácsműsort talált ki magának. 

A népszerű színésznő, Ullmann Mónika megmutatja, hogy a deszkák nem csak a színházban jelentik a világot, hanem akkor is, amikor saját kezűleg tudunk belőlük maradandót alkotni. Mónika új beceneve ezentúl Barkács Csaj, a Spektrum Home nézőinek legalábbis mindenképp, hiszen ilyen néven találkozhatnak majd a nézők a színésznővel nap mint nap a képernyőn.

"Nem csak vezetem a műsort, mert a műsor ötlete is az enyém! Nekem ez a hobbim: barkácsolok, festek, fúrok-faragok. Sajnos rajzolni és varrni nem tudok, de annak idején a technika órán valahogy bekattant ez a barkácsolás!" - emlékszik vissza a tabutv.hu videójában a híresség, aki leginkább a természetes anyagokkal szeret dolgozni.

"Mindenféle különös dolgot kreálgatok, de bútorokat sem dobok ki: inkább átfestem, átcsiszolom, átlakkozom..." - mondta el az internetes sztártévé riporterének Ullmann Mónika, aki a belsőépítészetet sem hanyagolja el. A színésznő saját maga alakítottá olyanná lakását, amilyen és a mai napig is rengeteg időt tölt lakjának szépítgetésével.

"Azt vettem észre, hogy nagyon jól érzem magam szállodában és teljesen letisztult környezetben. Szeretem, ha csak azok a dolgok vesznek körül, amiket használok és azt éreztem, hogy otthon is ezt kell megteremtenem. Már csak azok a dolgok vesznek körül, amiket valóban használok, ezért nincsen egyetlen poros és funkciótalan szeglet sem a lakásban!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Barkács Csaj, Ullmann Mónika.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3997 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x