Terecskei Rita határozottan nem lenne villalakó
Címlap / Showbiznisz / Terecskei Rita határozottan nem lenne villalakó

Terecskei Rita határozottan nem lenne villalakó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-11

A Zanzibár frontembere már 12 éve él rivaldafényben, de ha akkor nem alakult volna így az élete, akkor egyáltalán nem biztos, hogy most sztár akarna lenni. 

 

A Tabu Tv riportere arról kérdezte Terecskei Ritát, hogy szerinte a most alakuló zenekarok is kibírnak-e annyi időt a szakmában mint például ő a Zanzibárral.

"Ha a most alakuló zenekarok egyáltalán eljutnak odáig, hogy egyáltalán előtérbe tudnak kerülni, akkor az már csak rajtuk múlik, hogy mit érnek el. Nagyon nehéz ez az egész, de mindenkinek azt üzenem, hogy mindent bele, mert sikerülhet!" - ad erőt a kamerán keresztül a friss tehetségeknek Rita.

"Túlzottan nem vagyok exhibicionista, úgyhogy azt sem tudom, hogy egyáltalán gondolkodnék-e sztárságon, ha most nem jutottam volna el idáig. Nekünk ez nagyon hirtelen jött, feladtunk mindent a karrier érdekében, de akkor még kicsit más világ volt..." - meséli a tabutv.hu riporterének a Zanzibár énekese.

Terecskei Rita azt is elárulta, hogy ha ő most egy másik Terecskei Rita lenne, akkor egyáltalán nem biztos, hogy mindenáron sztár akarna lenni. "Ha azt kérdeznéd, hogy beköltöznék-e mondjuk egy Való Világba, akkor a válaszom egy határozott nem, mert azért az már húzósabb szerintem!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Rita, aki ennek ellenére gyakran nézi a műsort, sőt Olivérrel is jó barátságot ápol.
 
 
[ 3036 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x