Kunovics Katinka már öreg bohócnak
Címlap / Showbiznisz / Kunovics Katinka már öreg bohócnak

Kunovics Katinka már öreg bohócnak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az énekesnő szándékosan tűnt el a magyar médiából: elege lett a hazai zenei életből és nem akart tinisztárokkal harcolni. Kunovics Katinka most elárulja, hogy mivel foglalkozott az elmúlt években! 

Kunovics Katinka korábban a Romantic együttes énekesnője volt, de gyakran tűnt fel a sajtóban botrányaival Győzike és drasztikus fogyásai miatt is. Az aranyhangú szőke sztár ezután számos jazz-zenekarban énekelt, rengetegen szerették és szeretik, azonban az elmúlt években óriási a csönd, eddig semmit sem lehetett hallani felőle. Most újra megszólal!

"Szándékosan tűntem el. Egy kicsit elegem lett az itthoni zenei életből és rájöttem arra, hogy öreg vagyok bohócnak. Nincs arra szükségem, hogy fiatal tinisztárokkal harcoljak... nem akartam ezt így tovább csinálni, ezért külföldre járok és ott zenélek!" - meséli a tabutv.hu riporterének Katinka.

"Nagy óceánjáró hajókon énekelek és zongorázok, de nagyon nehéz. Itt nincsenek rajongók és ismertség, helyette viszont meg kell szenvedni minden egyes óráért és emberért, hogy bizonyítson az ember. Van amikor sikerül meghódítani az embereket, van amikor nem, de a siker az mindig jó, még akkor is, ha csak nagyon apró!" - osztotta meg a Tabu Tv riporterével Kunovics Katinka, akinek a rengeteg munka mellett ráadásul még férfiakra is csak alig van ideje.

"Jelen pillanatban szingli vagyok. Nekem úgy látszik nem jön össze ez a dolog, de mint minden nőnek, természetesen nekem is vannak gyermekekről, családról, férjről szóló álmaim... Ember tervez, isten végez, de azért 40 éves koromig mindenféleképp szeretnék családot!" - mondta el a videóban az énekesnő, aki a hajós munkája idejére semmiképp sem szeretne komoly párkapcsolatot. Katinka a videóban azt is elárulja, hogy mennyire fáj neki az, hogy eltávolodtak tőle állítólagos barátai...



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3112 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x