Sztárparádé a divatbemutatón
Címlap / Showbiznisz / Sztárparádé a divatbemutatón

Sztárparádé a divatbemutatón

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-24

Elegancia, letisztultság, klasszikus vonalvezetés, stílusos, jól variálható darabok - ez jellemzi az F&F 2011-es őszi-téli kollekcióját, amit egy nagyszabású, látványos divat show keretében tekinthetett meg a magyar közönség csütörtökön este a VAM Design Centerben. Az F&F designerei és stylist csapata ezúttal az elegancia, a fények és a csillogás fővárosába, Párizsba repítette a résztvevőket. A város hangulatát egyedülálló látványtechnika és hatalmas kivetítők varázsolták a színpadra, és a párizsi stílust tükrözték a kollekció egyes darabjai is. 

Az eseményen nemcsak a divatszakma krémje, hanem számos híresség is részt vett: Debreczeni Zita, Horváth Éva, Orosz Barbara, Sütő Enikő, Ungár Anikó, Csomor Csilla, SP, Fluor Tomi, Lola, VV Béci, Vásáry André, Bársony Bálint és Szigeti Ferenc is az első sorokból nézte végig a látványos műsort és nyert betekintést a legújabb trendekbe. Többen közülük rendszeres látogatói az F&F divatbemutatóinak, hiszen az angol márka szezonról szezonra kreatív és nemzetközi szinten is magas színvonalú műsorral örvendezteti meg a magyar közönséget.

Az Angliában megálmodott divatbemutató idén is hatalmas stábbal, monumentális díszletekkel indult európai körútjára, melynek első állomása Budapest volt. A kollekció ezután még Prágában, Varsóban és Isztambulban is bemutatkozik.


Mindenki talált az ízlésének megfelelő ruhákat

A hírességek idén is lelkesen fogadták az új kollekciót, tetszésüket főleg a fekete, alkalmi viseletek nyerték el, de a szakma és a divat iránt érdeklődő sztárok nagyra értékelték a kibővült és változatos férfi kollekciót is.
Vásáry André főleg az elegánsabb darabokat kedvelte, és az újszerű szabású zakókat, míg SP inkább a laza utcai viseletért volt oda. A tinisztár mindemellett a bemutató látványosságát is kiemelte: "A fény és hangtechnika, a zenék és az egész színpadkép tükrözte, hogy egy külföldi produkciót láthattunk, ami tényleg nemzetközi színvonalú volt és a világon bárhol megállná a helyét."
 
Debreczeni Zita hasonlóan vélekedett. Megemlítette, hogy Milánóban látott hasonló színvonalú bemutatókat. A modell minden évben eljön az F&F bemutatóira és még soha nem csalódott: "Ugyanolyan látványos és jól kivitelezett show-t láthattunk, mint a korábbi években. Minden szempontból professzionális volt, és persze idén is kinéztem magamnak pár cuccot, főleg a fekete kollekcióból, amit szívesen felvennék"- nyilatkozta a modell.


Az új kollekcióból jó pár ruha elnyerte Orosz Barbara és Lola tetszését is. "Öt kedvencem is volt, főleg az elegánsabb ruhák közül, amelyek estélyinek is hordhatók, ám jó párat viselnék akár a hétköznapokban is" – jegyezte meg Orosz Barbara.

Lola nemcsak a női, hanem a férfiruhákat is kedvelte, de főleg az este hangulata varázsolta el: "Ilyen jól megszervezett divatbemutatón még nem voltam. Imádtam a zenéket és a látványt is. Igazi buli hangulat volt, néhány számra kedvem lett volna táncolni is. A férfi kollekcióból a nadrágok tetszettek a legjobban, a női ruhák közül pedig egy hosszú fekete kabát fogott meg leginkább."


Horváth Éva szintén kiemelte, hogy látszik a kollekción és a bemutatón, hogy külföldön állították össze: "Nem csak a lányok voltak nagyon szépek, hanem hihetetlenül látványos volt az egész. Teljesen komplett, jól átgondolt és tökéletesen felépített műsort láthattunk."

VV Béci, aki korábban maga is fellépett modellként divatbemutatón, szintén pozitívan nyilatkozott az eseményről. "Nagyon jól összekomponálták az egészet. Zenében, mozgásban, stílusában, a ruhaválasztásban. Igazán jól felépített, színvonalas bemutató volt."

Ungár Anikó a képi megvalósításon kívül azt is megjegyezte: "Fantasztikus, hogy mindamellett, hogy ezek a ruhák megfizethetőek, mindegyik trendi, igényes ráadásul több korosztály is találhat számára megfelelő darabokat."

A vendégek a bemutató utáni fogadáson kiállítva is megtekinthették a ruhákat, aminek főleg Csomor Csilla örült nagyon. "Én szeretem megérinteni az anyagokat és megnézni a ruhákat közelről is. És most láthatom, hogy ezek a darabok nemcsak a színpadon voltak látványosak, hanem élőben, testközelből is szépek, csinosak és abszolút hordhatóak."

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x