Kiss Ramóna vérre menő csatára készül
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kiss Ramóna vérre menő csatára készül

Kiss Ramóna vérre menő csatára készül

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A Barátok Közt Zsófija hamarosan a Hungaroringen fogja összemérni erejét és tudását más hírességekkel, ám az arcán egyáltalán nem mutatkoznak a félelem jelei. 

 

Rendezvénynaptár
A kocsikat általában annyira nem szeretik a nők, viszont Kiss Ramónának egyáltalán nincs ellenére az, hogy egy Lotusban versenyezzen. "Remélem nem fog semmi baj történni, mivel ez nem teljesen veszélytelen sport. Rendes, hivatalos autóversenyző lettem. Biztosan sokan utálnak most engem, akik már évek óta versenyeznek, hogy gyakorlatilag egy hónap alatt meglett a licencem. Én ezt egy elképesztő nagy ajándéknak tekintem és igenis vérre menő harcokat fogok vívni a pályán!" - mondja harcra éhesen a Tabu Tv videójában a Barátok Közt sztárja.

Tizenhárom egyforma Lotus Elise várja a Hungaroring rajtrácsán a rajtlámpák megfelelő jelzését, hogy megkezdje a futamokat. "Én és pár lány egy kicsit később kezdtük el a felkészülést. Van nálunk országos bajnok, Kővári Anett, illetve akitől a legjobban tartok, Ördög Nóri, aki
már most lenyomott a pályán az utolsó futamunkon. Szóval vele felveszem a kesztyűt. Ezek az autók száznegyven lóerősek átlagosan és nincsenek olyan szakaszok, ahol nagyon fel lehetne gyorsulni" - magyarázza Ramóna a tabutv.hu riporterének.

Nyilván a férfiak fantáziáját mindig megmozgatja egy női futam és úgy látszik, hogy ezzel Ramóna is teljesen tisztában van. "Imádom ezt. Mikor felveszem az overálomat megváltoznak a férfiak tekintetei és már úgy néznek rám, hogy Úristen itt egy autóversenyző. Szenzációs, nagyon élvezem" - meséli a Tabu Tv riporterének a Barátok Közt gyönyörű színésznője.
 
 
[ 2775 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x