Görög Zita: nem hiányzik a bulvár!
Címlap / Showbiznisz / Görög Zita: nem hiányzik a bulvár!

Görög Zita: nem hiányzik a bulvár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-07

A műsorvezető manapság minden alkalommal csak nagyon tudatosan jelenik meg a médiában, azonban nemrég a Héra rendezvényén szívesen pózolt a nagy nyilvánosság előtt. 

Görög Zita a Héra Design Divatshow után hosszú szünet után végre újra nyilatkozott a Tabu Tv riporterének családjáról és jelenlegi munkáiról. Riporterünk is figyelmes lett arra, hogy a műsorvezetőnő manapság nagyon tudatosan kezeli az összes média megjelenését, így adta magát az első kérdés is.

"Ugye nem kérdés volt, hogy hiányzik-e nekem a bulvár?! Ez inkább kijelentés, mert egyáltalán nem hiányzik az életemből..." - mondja a lehető leghatározottabban az internetes sztártévé riportjában Zita, aki a címlapok helyett mostanság inkább rendezvényeken domborít.

"Most a Héra Design rendezvényén vagyunk, ahol valójában három új szín bevezetéséről tájékoztatjuk a sajtót. A zöld pikantériáról, a sárga bűvöletről és a mályva misztikumról beszéltünk az újságírók előtt..." - magyarázza a szereplése lényegét Görög Zita, aki nem csak verbális munkaeszköznek tekinti a festékgyártó termékeit. "Rengeteget festünk a családdal, mert a gyerekek is igénylik ezt odahaza. Annak külön örülök, hogy Ők is lelkesen kezelik a színeket és csupa olyan dolgot kreálnak, amiben intenzív színek szerepelnek!" - meséli a tabutv.hu videójában a híresség.

Zita gyermekei állítólag nem csak ügyesen festenek, de azt is jól viselik, ha édesanyjuk épp nincs otthon. "Mindenről mindig tudnak, minden meg van velük beszélve. Tudomásul veszik, ha épp apa, vagy ha épp anya megy dolgozni és teljesen aranyosan kezelik. Bevallom őszintén, hogy nagyon szeretem a rendezvényeket, de a szerepléseim többségétől nem hangos a bulvár..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Görög Zita, aki a gyerekek mellett egyelőre filmszerepet és komolyabb tévés munkát sem vállalna.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3618 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x