Széles Iza örömében és bánatában is iszik
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Széles Iza örömében és bánatában is iszik

Széles Iza örömében és bánatában is iszik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-21

A Megasztáros alaposan megismerkedett az összes hazánkban kapató alkohollal, ugyanis az elmúlt időszakban örömében és bánatában is ivott. Széles Iza persze hozzátette, hogy nem alkoholista! 

Széles Iza pár napja azonban tisztítókúrába kezdett, ezért a riport elkészültekor is csak a bárpult másik oldalán serénykedett több celebtársával együtt.

"Azért italoztunk, mert egy kisebb verseny keretén belül koktélokat csinálunk. Én nem remekeltem annyira a koktélkeverésben, úgyhogy majd még gyakorolni fogom az ajándékba kapott vodkával és koktélkeverővel. Kíváncsi vagyok, hogy otthon majd mit fogok alkotni, mert jövőre már én szeretném megnyerni ezt a versenyt..." - mondja a nagy celeb keverés után a Tabu Tv riporterének az énekesnő, akitől egyébként egyáltalán nem állnak távol a tüzes italok.

"Van amikor az ember örömből, vagy van amikor az ember bánatból szokott inni, de én az utóbbi időben mindkettő miatt így tettem! Ezt megelégelve egyébként pár napja már tisztítókúrázom, úgyhogy vizen és teán kívül semmi folyadékot sem viszek be a szervezetembe..." - magyarázza a tabutv.hu videójában Széles Iza, aki leghamarabb két hét múlva ihat alkoholt.

"Nagyon hiányzik a pia az életemből, de nem azért mert alkesz vagyok! Voltam olyan rendezvényeken ahol szín józan voltam és olyan furcsa volt, hogy nincs az a delíriumos állapot... Nekem kell innom! Nem sokat, csak mondjuk egy pohár bort vagy egy kis koktélt!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Megasztáros, aki otthon is maximum egy-egy pohár vörösbort hörpint le.

Széles Iza elárulta, hogy azért néhányszor képszakadás is előfordult már nála túlzott alkoholfogyasztás miatt. "Nem annyira vagyok büszke rá, de előfordul az ilyen! Nálam leginkább a kezdeti időszakban volt sok képszakadás, amikor még nem tudtam a mértéket..." - meséli a Tabu Tv internetes videójában az énekesnő.


 
 
[ 2932 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x