Megmutatjuk Schodeinde Dorka új haját!
Címlap / Showbiznisz / Megmutatjuk Schodeinde Dorka új haját!

Megmutatjuk Schodeinde Dorka új haját!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

Az X-Faktor indulója imádja a fekete pasikat, a fekete zenét és már a fekete frizurát is... 

Schodeinde Dorka alakja még a szülés után is gyönyörű maradt. "Igazából annyi az egész titka, hogy a terhesség alatt nem nagyon volt étvágyam és ennek következtében nem is nagyon ettem. Ettől eltekintve egyébként már normálisan étkezem és sportolok is!" - avat be az X-Faktor sztárja, aki legtöbbször esténként jár el futni húsz percekre.

"Főleg a hét második felében vannak fellépések, így a hét első felét mindig együtt tudjuk tölteni a párommal. Annak ellenére, hogy most beindult a karrierem, nagyon sokat vagyunk együtt!" - meséli Dorka a tabutv.hu videójában.

Az énekesnő életében nemrég bekövetkezett egy kis változás is, egészen pontosan a hajkoronája tekintetében. "Nem kell arra gondolni, hogy ilyen nagy stílusváltáson megyek keresztül, csupán már gyermekkorom óta szerettem volna ilyen hajat és csak most teljesült! Én egyébként is nagyon szeretem a fekete zenét, a fekete közösséget és a fekete pasikat is, de ezt le sem tudnám tagadni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Schodeinde Dorka, akinek színes bőrű párja is üdvözölte a különleges afrofonást.

"Leültünk este hatkor és hajnali négyig fonták a hajam, ezalatt a röpke kilenc óra alatt pedig még négy filmet is volt időnk megnézni..." - meséli új frizurájának sztoriját a sztár, aki bármennyire is szereti ezt a kinézetet, valószínűleg túl sokáig nem tartja majd meg.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4844 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x