Peller Mariann nem szeretne énekesnő lenni
Címlap / Showbiznisz / Peller Mariann nem szeretne énekesnő lenni

Peller Mariann nem szeretne énekesnő lenni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A műsorvezető nem csalódott, hogy csak a dobogó második helyére állhattak fel Bereczki Zolival a Nagy Duettben. Peller Mariann a játék alatt megtanult miniszoknyában dögködni és ráadásul még fogyott is! 

Peller Mariann a napokban a Tabu Tv riporterének összegezte a TV2 Nagy Duett című műsorában töltött hónapokat. "A szerelmemnek és a műsornak köszönhetően sokkal több önbizalmam lett mostanában. A játék alatt megtanultam magassarkúban és miniruhában dögként mászkálni a színpadon, a folyamatos táncpróbák miatt pedig sosem volt időm enni és állandó testedzéssel is felértek a tréningek. Emiatt lehet, hogy esetleg egyre jobban nézek ki..." - magyarázza kirobbanó formájának titkát az RTL Klub ex-műsorvezetője.

Mariann és Bereczki Zoli egyébként majdnem az első helyre kerültek a csatorna sztáros-zenélős műsorában, de aztán mégis csak a másodikak lettek. "Egyetlen hajszálon múlott minden! Ez egy óriási közhely, de tényleg nem volt bennem semmilyen rossz érzés, még egy kis csalódás sem. Zoli szerint legalább olyan nehéz volt a döntés, mintha egy gyerkőctől megkérdeznéd, hogy anyát vagy apát szereted jobban?!" - meséli a tabutv.hu videójában Peller Mariann.

"Én nem akarok igazából énekes lenni, maximum egy-egy olyan fellépést tudok elképzelni, ahová viccből elhív a Zoli. Miért ne? Miért Hagynám ki? Persze egyébként nem akarok átnyergelni, mert nem venném el azok kenyerét, akiknek tényleg az életük vágyálma, hogy énekelhessenek..." - avatja be a Tabu Tv nézőit a műsorvezetőből pár hétre énekesnővé változott szőke szépség.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2009 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x