Miss Bűbáj: szexi boszorkák szépségversenye!
Címlap / Showbiznisz / Miss Bűbáj: szexi boszorkák szépségversenye!

Miss Bűbáj: szexi boszorkák szépségversenye!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

A hétvégén szexi boszorkányok versengtek egymás ellen a tiszacsekei Vay kastélyban. 

Egy varázslatos beszámolót mutatunk a hétvégi Miss Bűbáj szépségversenyről. Bartalovics Ildikó, a verseny szervezője elárulta, hogy 2004 óta szervezik meg a boszik a megmérettetést. A Miss Bűbájra évről évre olyan szebbnél szebb lányok jelentkeznek, akiket a szépség mellett a boszorkányság is érdekel.

A megmérettetés 2011-es győztese (Balázs Orsolya) a következőket mondta győzelméről: "Abszolút váratlan, kiszámíthatatlan, és nagyon örülök neki természetesen" - nyilatkozta stábunknak. Az idei Miss Bűbáj nyert egy utazást, tanfolyamokat, ékszereket, egy tortát, emellett szolárium bérletet és különböző kozmetikai szereket is.

A második és harmadik helyezet egyáltalán nem tűnt letörtnek vagy szomorúnak, ugyanolyan vidám, széles mosollyal mesélték, hogy mennyire szeretik a boszorkányságot és hogy szeretnék magukat képezni ezen a téren, akár cigány kártya vetéssel, vagy bármi hasonlóval. A véleményük viszont az volt, hogy ebből teljesen nem lehet megélni, hanem csak hobbi szinten érdemes foglalkozni vele, ha valakit még érdekelne.

A szexi boszorkányok versenyén az Éden Hotel sztárjai mellett Bíró Andrea és Kiszel Tünde is megjelentek. Kiszel a rendezvény főtámogatói mellett foglalt helyet a zsűriben, hogy a lehető legszakszerűbben tudjanak ítélkezni a szépségek felett.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x