A Karthago együttes, Zoltán Erika és Schobert Norbert közösen...
Címlap / Showbiznisz / A Karthago együttes, Zoltán Erika és Schobert Norbert közösen edz

A Karthago együttes, Zoltán Erika és Schobert Norbert közösen edz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-24

Az alapötlet Szigeti Ferenctől származik, aki nyolc esztendeje rendszeresen jár edzőterembe, és megszerzett tapasztalatai szeretné átadni az 50 felettieknek, egy könyvben. A könyv a tervek szerint ősszel kerül a boltokba, és a munkacíme Testedzés 50 felett. 

Egy kiállításon találkoztak Schobert Norbival, és akkor beszélték meg, hogy a könyv mellett indítanak egy közös akciót is, amelynek végterméke egy DVD lesz, amelyen Norbi irányítása mellett, és Zoltán Erika vendégszereplésével csaknem egy órás, különleges edzésprogramot mutatnak be.


Olyan program lesz ez, amelyet az ötvenesek, de akár a hatvan felettiek, férfiak és nők egyaránt bátran elkezdhetnek. A remek gyakorlatok rendszeres elvégzésével kifejezetten fitt formába lehet kerülni. A DVD érdekessége többek között, hogy a KARTHAGO-hoz méltóan remek, élő rockzenére tornáznak a zenekar tagjai Norbival.

Emellett a KARTHAGO formába lendítése is cél volt, mert a sokállomásos, nagy nyári turné előtt szüksége volt a zenekarnak némi kondícióra, és fogyásra. Ebben is segített Norbi, két hónapig hetente egy alkalommal tartottak közös edzést, szorgalmasan ették az Update menüt, célul tűzve ki az öt zenész, összesen 30 kilónyi fogyását!


Másfél hónapnál már úgy a felénél tartott a zenekar, de remélik, hogy az elkészült DVD-t odahaza is rendszeresen használva, sikerül a harminc kiló mínuszt elérni.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3307 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x