VV Anikó kerüli a feltűnést
Címlap / Showbiznisz / VV Anikó kerüli a feltűnést

VV Anikó kerüli a feltűnést

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

VV Anikóval egy fürdőruha fotózáson találkozott a sztártévé stábja, ahol kiderült, mit gondol az emberek reakciójáról az utcán. 

Anikó egy rendkívül dekoratív lány, így nem is lehet kétséges az, hogy elegánsan és szépen szeret kinézni a nap 24 órájában és ebbe természetesen beletartozik a fürdőruha is.

"Én mindenképpen a szivacsos melltartókat preferálom, mivel az én mellméretem az nem engedi meg, hogy sajnos ilyen sima melltartókat meg bikiniket felvegyek, úgy hogy én mindenképpen a szivacsos melltartókat részesítem előnyben. Ezek most eléggé extravagánsak, úgy látom, hogy most idén az ilyen erősebb színekben pompázó fürdőruhák lesznek a divatosak. Én mindig egybe szoktam megvenni a fürdőruhámat, tehát ha tetszik a fölső, akkor ahhoz biztos, hogy van egy alsó is, ami szintén tetszik" – mesélte a tabutv.hu riporterének Anikó, aki a későbbiekben elárulta, nem mindig jó, ha észreveszik.

A ValóVilág4 óta sokszor kelt feltűnést az utcán Anikó. Azt mondja, hangulatától függően szokta a bókokat elfogadni. "A hangulatomtól függ mindig az, hogy mennyire figyelek arra, hogy megismernek, ha olyan kedvem van, akkor imádom, ha észreveszek, és ezt azzal jelzem, hogy belenézek az emberek szemébe. Ha azt szeretném, hogy most nagyon-nagyon ne vegyenek észre, akkor inkább lesütöm, a szememet, én nézem a földet" – számol be a Tabu Tv riporterének a VV4 rosszkislánya, aki tudja, gyakran megnézik az utcán.

"Olyan erőteljesen szoktak nézni és látom rajta, hogy tudja, hogy most engem meg kéne ismerni. Olyan nem volt még, hogy mondjuk, odafütyülnek, de hát ki lát a jövőbe. Nem vagyok benne biztos, hogy szeretném" – meséli a videóban Anikó.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3609 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x