Karsai Zita: nem kell Dubai-ig menni, ha kurvákat keresünk
Címlap / Showbiznisz / Karsai Zita: nem kell Dubai-ig menni, ha kurvákat keresünk

Karsai Zita: nem kell Dubai-ig menni, ha kurvákat keresünk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A táncos szerint Dubaiban érzelmek nélküli, de gazdag és gyönyörű világ van. Karsai Zita fél évvel korábban jött haza a tervezettnél, de állítólag semmi gond sincs. 

"Gyakorlatilag nagyon jó volt kint az első egy év. A második is jó lett volna szerintem, csak akkor már észleltem egy csomó olyan hiányosságot, amit addig nem veszel észre..." - magyarázza a tabutv.hu riporterének hazajövetele okát Karsai Zita, aki táncműsorával lépett fel szórakozóhelyeken, luxushotelekben és kulturális eseményeken az Arab Emirátusokban.

Zita a mozgalmas élet ellenére azonban mégis leginkább az ingerszegény környezet miatt vette meg a repülőjegyét. "Azért lenne mit tanulnunk, de ahhoz gazdaságilag úgy kéne állnunk. Ott a pénz miatt nagyon meg van könnyítve az emberek élete: kezdjük ott, hogy nincs adó. Ötven forint egy liter benzin, most kiborultak, mert nyolcvanra felment. Miről beszélgetünk?! Ha idejönnének, ők nem is értenék, hogy itt mi van..." - mutatja be Dubai pozitív oldalát Karsai Zita a Tabu Tv videójában.

"Ezután persze azért rájössz arra, hogy mindennek ára van. Kint plastic fantasticnak hívják ezt az érzést, mert minden gyönyörű és szép, de nincs mögötte érzelem!" - magyarázza a táncos. Idehaza leginkább a luxusprostikra gondolunk, ha az arab országról hallunk, pedig Zita szerint Dubai nem erről szól. "Egyáltalán nem találkoztam kinn ilyen magyar lányokkal, én ebben nem hiszek! Ez vagy nagyon profin van megszervezve, vagy nem tudom. De ilyen alapon miért pont Dubai? Nem kell ahhoz oda elmenni, hogy kurvákat futtassanak, már elnézést... Lehet azt 200 kilométerrel is odébb csinálni!" - tört ki magából Karsai Zita.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x